Το έκανε πέρσι μπορεί και φέτος

Ο Ολυμπιακός πέρσι είχε χάσει το πλεονέκτημα της έδρας από την Εφές, αλλά πήγε στο φάιναλ φορ. Αυτό θέλει να κάνει και φέτος.

Το έκανε πέρσι μπορεί και φέτος

Για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ο Ολυμπιακός γνώρισε εντός έδρας ήττα από τη Ζαλγκίρις. Οι Πειραιώτες έχασαν το πλεονέκτημα της έδρας που πήραν με τόσο κόπο κατά τη διάρκεια της σεζόν. Το ίδιο, βέβαια είχαν πάθει και πέρσι. Πάλι ο Ολυμπιακός είχε πάρει το πλεονέκτημα της έδρας και πάλι είχε δει να χάνεται μέσα στο ΣΕΦ.

Τότε ήταν η Εφές με τη μόνη διαφορά ότι είχε πάρει το δεύτερο παιχνίδι της σειράς και είχε κάνει το 1-1, αφού ο Ολυμπιακός είχε νικήσει στο πρώτο ματς. Στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν στην Τουρκία και έχασαν το πρώτο ματς, το σκορ της σειράς έγινε 2-1, αλλά οι Πειραιώτες αντέδρασαν, ισοφάρισαν και γύρισαν τη σειρά στο ΣΕΦ όπου φυσικά πήραν τη νίκη και την πρόκριση στο φάιναλ φορ της Πόλης.

Αυτή τη φορά η σειρά ξεκίνησε στραβά για τον Ολυμπιακό χάνοντας το πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ. Καλείται την Παρασκευή να φέρει στα ίσια τη σειρά και να πάει στο Κάουνας να ψάξει τη νίκη που θα φέρει τη σειρά στο φαληρικό Στάδιο.