Εμείς ξέρουμε τον Ολυμπιακό καλύτερα από τον Μπλατ...

Η γκρίνια μόνο καλό δεν κάνει στις ομάδες, ειδικά όταν αυτή έχει ξεκινήσει πολύ νωρίτερα ακόμα και από την προετοιμασία!

Εμείς ξέρουμε τον Ολυμπιακό καλύτερα από τον Μπλατ...

Πολύς ντόρος έγινε φέτος το καλοκαίρι για τις μεταγραφικές επιλογές του Ντέιβιντ Μπλατ στον Ολυμπιακό.

Οι παίκτες που αποκτήθηκαν ήταν επιλογές του Αμερικάνου και έτσι ο κόσμος πήρε πάτημα προκειμένου να αρχίσει να γράφει τις απόψεις του.

Δεκτά και σεβαστά όλα αυτά, άλλωστε ο καθένας μας έχει άποψη και δικαιούται να την εκφράζει. Αυτό όμως από την ισοπέδωση έχει τεράστια απόσταση. Για τον λόγο αυτό λοιπόν οι οπαδοί θα πρέπει να έχουν υπομονή και να δουν στο γήπεδο τι έχει ο προπονητής του Ολυμπιακού στο μυαλό του.

Οι παίκτες που ήρθαν χωρίζονται σε κατηγορίες. Είναι αυτοί που ο κόσμος ήξερε τα ονόματά τους και τον τρόπο που αγωνίζονται (Μπράντον Πολ, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, Κέβιν Πάντερ, Όγκουστιν Ρούμπιτ και Αντώνης Κόνιαρης), αυτοί που ήρθαν ως «στοιχήματα» (Μπάλντγουιν, Χαπ) και αυτός που παρέμεινε έπειτα από την εισήγηση του προπονητή (Τσέρι) ο οποίος έχει δεχθεί και τη μεγαλύτερη κριτική.

Ο Ολυμπιακός πέρυσι δεν ευτύχησε να του βγουν οι ξένοι, γεγονός που έκανε τον κόσμο καχύποπτο απέναντι στον Μπλατ. Ωστόσο ο Γκος πήρε μεταγραφή στους Γιούτα Τζαζ, ο Λεντέι δεν δυσκολεύτηκε να βρει ομάδα, ενώ ο Τίμα στη Χίμκι έβγαλε μάτια και πλέον βρίσκεται στη Μόσχα με κανονική μεταγραφή. Ακόμα και ο Τουπάν δεν μπόρεσε να ξεδιπλώσει τις αρετές του, πράγμα που χρεώθηκε επίσης στον Μπλατ.

Όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάει κανείς μας ότι ο κόουτς του Ολυμπιακού δεν είναι κάποιος... χθεσινός. Έχει μεγάλη εμπειρία στους πάγκους, λατρεύει να βγάζει δικούς του παίκτες και σίγουρα έχει μελετήσει όσους αποκτήθηκαν και ξέρει τι μπορεί να του προσφέρουν στο παρκέ.

Για αυτό, πριν γκρινιάξουμε για τους παικταράδες που δεν ήρθαν και την απόσταση από τις άλλες ομάδες, ας αναλογιστούμε ότι ο κόουτς έχτισε μια ομάδα με πληρότητα σε όλες τις θέσεις.

Και σίγουρα πριν κριτικάρουμε, θα πρέπει να δούμε τους παίκτες που αποκτήθηκαν να αγωνίζονται. Η γκρίνια μπορεί να περιμένει λίγο.

Αν δεν έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα άλλωστε, είναι σίγουρο ότι άπαντες θα μάθουν να ζουν με αυτή...