Μόνο στη EuroLeague η Μπασκόνια, όπως ο Ολυμπιακός!

Ο ιδιοκτήτης της Μπασκόνια, Χοσεάν Κερεχέτα, τόνισε πως αν η ομάδα του αναγκαστεί να παίξει σε μία διοργάνωση, αυτή θα είναι η EuroLeague. «Αργά η γρήγορα αυτό θα συμβεί», σχολίασε. 

Μόνο στη EuroLeague η Μπασκόνια, όπως ο Ολυμπιακός!

Ο επί σειρά ετών ιδιοκτήτης της Μπασκόνια, Χοσεάν Κερεχέτα, αλλά και από τους πιο ισχυρούς άνδρες του ισπανικού μπάσκετ, προέβη σε δήλωση... βόμβα, έχοντας «άρωμα Ολυμπιακού». Βλέπετε, η απόφαση των Πειραιωτών να αγωνίζονται με την πρώτη τους ομάδα μόνο στην EuroLeague, έχει βάλει σε σκέψεις και άλλες ομάδες της κορυφαίος διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, ο Χοσεάν Κερεχέτα μιλώντας για την δυναμική της EuroLeague, σχολίασε τα εξής: «Αυτή είναι η καλύτερη διοργάνωση στην Ευρώπη. Κι η ισπανική Λίγκα είναι καλή. Για να βελτιωθεί το πρωτάθλημα της Ισπανίας πρέπει να αλλάξει ορισμένα πράγματα κυρίως σε οικονομικό επίπεδο. Αν δεν τον κάνει τότε η Euroleague θα αναπτυχθεί και η ACB όχι. Εμείς θα αναγκαστούμε να παίξουμε σε μία διοργάνωση, στην καλύτερη και αυτή είναι η Euroleague. Αυτό θα συμβεί αργά ή γρήγορα και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό το ενδεχόμενο».