Πέσιτς: «Ο Μίροτιτς απέρριψε 45 εκατ. των Μπούλς, αλλά δεν θα παίξει για φιστίκια»

Σε συνέντευξη του ο Σβέτισλαβ Πέσιτς αναφέρει πως ο Μίροτιτς όχι μόνο απέρριψε πρόταση 45 εκατ. δολαρίων από τους Μπούλς αλλά και το συμβόλαιο του στην Μπαρτσελόνα θα είανι εξίσου μεγάλο.

Πέσιτς: «Ο Μίροτιτς απέρριψε 45 εκατ. των Μπούλς, αλλά δεν θα παίξει για φιστίκια»

Η επιστροφή του Νίκολα Μίροτιτς στην Ευρώπη για χάρη της Μπαρτσελόνα, είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα «μπαμ» της φετινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο νυν προπονητής, Σβέτισλαβ Πέσιτς, του πρώην NBAer, σε συνέντευξη που του παραχωρήθηκε από σερβικό μέσο, θέλησε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους όσων αφορά το συμβόλαιο και τις προτάσεις που είχε δεχθεί ο Μαυροβούνιος με ισπανικό διαβατήριο.

Ο Πέσιτς λοιπόν αναφέρει, όταν η συζήτηση έφτασε στο πρόσωπο του Μίροτιτς: "Ο Μίροτιτς είχε προσφορές από ομάδες του ΝΒΑ. Ξέρω ότι οι Μπουλς του πρόσφεραν 45 εκατ. δολάρια. Συνήθως όταν ένας παίκτης του επιπέδου του επιστρέφει στην Ευρώπη αν και έχει μία τόσο μεγάλη προσφορά, όλοι αναρωτιούνται αν επιστρέφει για τα λεφτά. Προφανώς ο Μίροτιτς δεν θα παίξει για φιστίκια. Σαφώς και δεν ήρθε τσάμπα και έχει ένα συμβόλαιο που αντικατοπτρίζει την κλάση του, αλλά αυτά τα νούμερα που ακούγονται είναι ψεύτικα. Ο τύπος είναι Ευρωπαίος και η οικογένειά του έχει αγοράσει σπίτι στην Βαρκελώνη".

Τέλος, ο τεχνικός των Καταλανών, τόνισε πως τα νούμερα που έχουν ακουστεί πως προσφέρει η Μπαρτσελόνα στους αθλητές της απέχουν από την πραγματικότητα, καθώς οι διαρροές γίνονται από αντίπαλες ομάδες οι οποίες έχουν ως στόχο να πλήξουν την ομάδα της Βαρκελώνης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: "Αυτές οι φήμες έρχονται από τους αντιπάλους μας. Όταν ο Γουόλτερ Ταβάρες υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο με την Ρεάλ, λέει ότι θα τα δώσει όλα για την ομάδα και πόσο χαρούμενος είναι, ενώ δεν αναφέρονται χρήματα. Όταν ο Τόμα Ερτέλ υπέγραψε για 2+1 χρόνια, με πήρε τηλέφωνο αμέσως ο μάνατζέρ του (Μίσκο Ραζνάντοβιτς) και με ρωτάει: 'Τι είναι αυτά τα νούμερα που αναφέρονται;' Ακολούθως μου εξήγησε ότι έχει πρόβλημα, επειδή οι άλλοι παίκτες διαβάζουν αυτά που γράφονται και όταν μαθαίνουν πως κάποιος έχει πάρει 50 εκατομμύρια, θέλουν τουλάχιστον 25 εκατομμύρια".