Ολυμπιακός: Ένα ακόμη κομμάτι για να συμπληρωθεί το παζλ...

Η απόκτηση του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας από τον Ολυμπιακό ήταν αυτή με την οποία ουσιαστικά έκλεισαν οι θέσεις των ψηλών και πλέον το μόνο που απομένει είναι ένας γκαρντ που θα κάνει το «κουμάντο».

Ολυμπιακός: Ένα ακόμη κομμάτι για να συμπληρωθεί το παζλ...

Οι «ερυθρόλευκοι» κάλυψαν με τον καλύτερο τρόπο τον Γιώργο Πρίντεζη αποκτώντας για τη θέση «4» τον Λιθουανό που θα μπορεί να δίνει τις απαιτούμενες ανάσες στον εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού ο οποίος τα τελευταία χρόνια πάλευε σχεδόν μόνος δίπλα στους σέντερ της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός πλέον αναζητά και έναν ακόμα γκαρντ, αυτόν που θα αναλάβει να αξιοποιήσει τα «όπλα» της ομάδας. Τον Ιούνιο έγινε σοβαρή προσπάθεια να επιστρέψει στο λιμάνι του Πειραιά ο Κώστας Σλούκας, όμως ο Έλληνας παίκτης προτίμησε τελικά να παραμείνει στην Φενέρμπαχτσε.

Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Κουζμίνσκας

Ο Ντέιβιντ Μπλατ λογικά μετά από αυτή την εξέλιξη θα στραφεί σε όνομα από τις ΗΠΑ. Στην ομάδα του Πειραιά ήθελαν να κάνουν την υπέρβαση για λογαριασμό του Σλούκα με σκοπό να τον κρατήσουν στο λιμάνι για πάντα. Όμως είναι αμφίβολο το αν θα ξοδέψουν τα ίδια ποσά και για κάποιο ξένο ο οποίος ίσως να είναι και... περαστικός, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η ομάδα το πιθανότερο είναι τη νέα σεζόν να αγωνίζεται μόνο στην Ευρωλίγκα, οπότε οι παίκτες θα δώσουν λιγότερα ματς τη σεζόν με κανονικές ωστόσο αποδοχές...

Η σκληρή προπόνηση του Πρίντεζη για να κρατιέται σε φόρμα (vid)

Όπως και να έχει την υπόθεση του τελευταίου κομματιού του παζλ χειρίζεται ο Ντέιβιντ Μπλατ ο οποίος έχει καταλήξει σε δύο - τρία ονόματα και τις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις.