Mίροτιτς για τον λόγο που γύρισε Ευρώπη: «Μου έλειψε ο ανταγωνισμός»

Ο Νίκολα Μίροτιτς άφησε το ΝΒΑ για την Μπαρτσελόνα και σε δηλώσεις του εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Mίροτιτς για τον λόγο που γύρισε Ευρώπη: «Μου έλειψε ο ανταγωνισμός»

Ο Νίκολα Μίροτις αποχώρησε από το ΝΒΑ και τους Μιλγουόκι Μπακς, για να επιστρέψει στην Ευρώπη και την Μπαρτσελόνα, αν και νωρίτερα μεγάλωσε και εξελίχθηκε σαν παίκτης στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ισπανός διεθνής πάουερ-φόργουορντ, με καταγωγή από το Μαυροβούνιο, εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να αφήσει το ΝΒΑ για την Ευρώπη, λέγοντας τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος, όπως είναι και η οικογένειά μου και ανυπομονώ να γνωρίσω τους ανθρώπους στην ομάδα και την πόλη.

Έχω δεχτεί πολλά τηλεφωνήματα και μηνύματα από φίλους μου και μέλη της οικογένειάς μου, ήταν μεγάλη έκπληξη για πολλούς, αλλά πάνω από όλα με στήριξαν οι άνθρωποι που αγαπώ. Όταν είμαι εγώ χαρούμενος είναι και η οικογένειά μου χαρούμενη και ανυπομονούμε για τη συνέχεια.

Τα χρόνια που πέρασα στο ΝΒΑ ήταν πολύ ωραία, με βοήθησαν στην εξέλιξή μου, οι τελευταίες δύο σεζόν μου ήταν οι καλύτερες. Έπαιξα σε πολύ καλές ομάδες, αλλά μου έχει λείψει ο ανταγωνισμός της Ευρώπης. Το ισπανικό πρωτάθλημα, η Ευρωλίγκα, το Copa del Rey. Η ομάδα μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι εδώ, έχοντας ένα πάρα πολύ ελκυστικό πρότζεκτ».