H TΣΣΚΑ εμπιστεύεται «τυφλά» τους ξένους του Ολυμπιακού

Μετά τους Τεόντοσιτς, Χάινς, Χάντερ και Χάκετ, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι μία... ανάσα από την απόκτηση του Γιάνις Στρέλνιεκς. Οι Ρώσοι και ο Δημήτρης Ιτούδης, εμπιστεύονται «τυφλά» τους ξένους του Ολυμπιακού. 

H TΣΣΚΑ εμπιστεύεται «τυφλά» τους ξένους του Ολυμπιακού

Τα τελευταία χρόνια, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αρέσκεται να κοιτάζει και να παίρνει στο ρόστερ της παίκτες με ένδοξο παρελθόν στον Ολυμπιακό. Η αρχή έγινε το καλοκαίρι του 2011, όταν και έδωσαν 1.500.000 ευρώ στους "ερυθρόλευκους" για την μεταγραφή του Μίλος Τεόντοσιτς.

Στη συνέχεια, το 2013, οι Ρώσοι πήραν τον Κάιλ Χάινς από την ομάδα του Πειραιά (αφού τους είχε εξολοθρεύσει στον ημιτελικό στο Λονδίνο), το 2017 προχώρησαν στην απόκτηση του Οθέλο Χάντερ, ενώ το 2018 ενίσχυσαν το ρόστερ τους με την προσθήκη του Ντάνιελ Χάκετ.

Και οι τρεις πρώην παίκτες του Ολυμπιακού, βοήθησαν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να κατακτήσει φέτος το πρωτάθλημα Ευρώπης, στο Final Four που πραγματοποιήθηκε στη χώρα των Βάσκων.

Πλέον, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρίσκεται μία... ανάσα από το να προσθέσει στο ρόστερ της έναν ακόμη παίκτη με παρελθόν στον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Πειραιώτες. Οι Ρώσοι, λοιπόν, αλλά και ο Δημήτρης Ιτούδης, δείχνουν να εμπιστεύονται «τυφλά» τους ξένους που έχουν φορέσει την "ερυθρόλευκη" φανέλα.