Φενέρμπαχτσε: Μία... ανάσα από την απόκτηση του Ντε Κολό!

Η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του πρώην γκαρντ της ΤΣΣΚΑ, Νάντο Ντε Κολό. Οι Τούρκοι βρήκαν χρήματα, ύστερα από τις αποχωρήσεις των Μάρκο Γκούντουριτς και Νικολό Μέλι. 

Φενέρμπαχτσε: Μία... ανάσα από την απόκτηση του Ντε Κολό!

H Φενέρμπαχτσε είναι κοντά στο να πραγματοποιήσει μία μεγάλη μεταγραφική κίνηση. Η τουρκική ομάδα βρίσκεται μία... ανάσα από την απόκτηση του μέχρι πρότινος γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Νάντο Ντε Κολό! Ο Γάλλος διεθνής αποχώρησε από τη Ρωσία, έχοντας στόχο να επιστρέψει στο ΝΒΑ, τονίζοντας πως αναζητά νέες προκλήσεις στη καριέρ ατου.

Το συγκεκριμένο θέμα με το ΝΒΑ, όμως, δεν προχώρησε για τον αθλητή και η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έδειξε αμέσως "ζεστό" ενδιαφέρον στην πλευρά του Νάντο Ντε Κολό ώστε να τον κάνει δικό της, κάνοντάς τον να... ξεχάσει το ταξίδι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις και θεωρείται θέμα χρόνου η ανακοίνωση της απόκτησης του. Η Φενέρμπαχτσε θα προσφέρει ένα υψηλό συμβόλαιο στον Νάντο Ντε Κολό (χωρίς ακόμη να έχουν γίνει γνωστά τα ποσά), με τους Τούρκους να έχουν εξοικονομήσει αρκετά χρήματα, ύστερα από τα buy-out που μπήκαν στα ταμεία τους, από τις παραχωρήσεις των Μάρκο Γκούντουριτς (Μέμφις) και Νικολό Μέλι (Πέλικανς) σε ομάδες του ΝΒΑ.

Με αυτόν τον τρόπο, η Φενέρμπαχτσε θα μπορέσει να δημιουργήσει μία ισχυρή περιφερειακή γραμμή, δημιουργώντας ένα ποιοτικό δίδυμο στα γκαρντ, έχοντας τους Νάντο Ντε Κολό και Κώστα Σλούκα.