Μπαρτσελόνα: Με Χίγκινς η παρουσίαση της νέας φανέλας με άρωμα... Κροατίας (pics)

Η Μπαρτσελόνα παρουσίασε με περηφάνια τη νέα της φανέλα που θυμίζει... Κροατία, έχοντας για πρωταγωνιστή το μεγάλο "μπαμ" του καλοκαιριού, τον Κόρι Χίγκινς. 

Μπαρτσελόνα: Με Χίγκινς η παρουσίαση της νέας φανέλας με άρωμα... Κροατίας (pics)

Η Μπαρτσελόνα παρουσιάζεται ιδιαίτερη φιλόδοξη για τη νέα σεζόν, έχοντας στόχο όχι μόνο να επιστρέψει στα Final Four (απέχει από το 2014), αλλά και να κατακτήσει το τρόπαιο της EuroLeague ύστερα από δέκα χρόνια.

Πρόσφατα, άλλωστε, πραγματοποίησε το μεγάλο μεταγραφικό "μπαμ" του φετινού καλοκαιριού, παίρνοντας από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας τον 30χρονο Αμερικανό γκαρντ, Κόρι Χίγκινς, δίνοντάς του κάτι παραπάνω από 6.000.000 ευρώ για τρία χρόνια. Παράλληλα, βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του σέντερ της Ζαλγκίρις, Μπράντον Ντέιβις.

H Mπαρτσελόνα, λοιπόν, παρουσίασε στη Βαρκελώνη τη νέα φανέλα της ομάδας για την σεζόν 2019-2020, η οποία έχει άρωμα... Κροατίας. Έφυγαν οι ρίγες και τοποθετήθηκαν τα τετράγωνα, όπως υπάρχουν στη φανέλα της χώρας του Άντε Τόμιτς.

Kαι η φανέλα παρουσιάστηκε με περηφάνια, έχοντας για πρωταγωνιστή τον (πρωταθλητή Ευρώπης με την ΤΣΣΚΑ) Κόρι Χίγκινς. Ο Αμερικανός γκαρντ γνώρισε την αποθέωση στο γήπεδο μπάσκετ της Μπαρτσελόνα, ο οποίος φόρεσε με καμάρι την εμφάνιση της νέας του ομάδας.