Κοζέρ: Ανανέωσε με την Ρεάλ Μαδρίτης έως και το 2022

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Φαμπιέν Κοζέρ έως και το 2022. «Είμαι ενθουσιασμένος και περήφανος», δήλωσε ο παίκτης. 

Κοζέρ: Ανανέωσε με την Ρεάλ Μαδρίτης έως και το 2022

Υπήρχε φημολογία πως ο Φαμπιέν Κοζέρ θα έμενε ελεύθερος από την Ρεάλ, αλλά τελικά αυτό δεν έγινε πράξη. Οι πρωταθλητές Ισπανίας ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον 32χρονο Γάλλο γκαρντ για τα επόμενα τρία χρόνια, έως και το 2022.

Ο Φαμπιέν Κοζέρ αγωνίζεται στη Ρεάλ Μαδρίτης από το 2017, ερχόμενος από Μπάμπεργκ και Μπασκόνια. Στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, είχε μέσο όρο 5.8 πόντους (41.5% τρίποντα), 1.7 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ, σε 14 λεπτά μέσο όρο χρόνο συμμετοχής.

O παίκτης σε δηλώσεις του εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την παραμονή του στη Μαδρίτη, λέγοντας τα εξής: "Είμαι ενθουσιασμένος και περήφανος που θα είμαι μέλος της Ρεάλ για τρία ακόμα χρόνια. Ήταν το όνειρό μου από μικρό παιδί. Έχω στο αίμα μου αυτά τα χρώματα κι ελπίζω να συνεχιστεί αυτό το ταξίδι μέχρι το τέλος της καριέρας μου. Ευχαριστώ πολύ τους Μαδριλένους για την αγάπη τους".