Χίμκι: Η μεταγραφή του Τίμα και οι διαπραγματεύσεις με Ντιλέινι

O Πάβελ Αστάκοφ μίλησε για την μεταγραφή του Γιάνις Τίμα από τον Ολυμπιακό, αλλά και για τις διαπραγματεύσεις της Χίμκι με τον Μάλκολμ Ντιλέινι.

Χίμκι: Η μεταγραφή του Τίμα και οι διαπραγματεύσεις με Ντιλέινι

Ο Πάβελ Αστάκοφ, είναι ο GM της Χίμκι. Ρωτήθηκε για την μεταγραφική κίνηση της ομάδας με τον Γιάνις Τίμα, αλλά και για τις διαπραγματεύσεις που βρίσκεται η ρωσική ομάδα με τον Μάλκολμ Ντιλέινι.

Για την μεταγραφή του Γιάνις Τίμα από τον Ολυμπιακό, σχολίασε τα εξής: "Με τους Έλληνες είναι πάντα δύσκολα. Ποτέ δεν σου δίνουν σαφή απάντηση και τους αρέσουν οι χρονοβόρες διαπραγματεύσεις. Ωστόσο, τα καταφέραμε. Και είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Τίμα έμεινε στην Χίμκι και υπέγραψε για δύο χρόνια. Ταίριαξε πολύ καλά με την ομάδα κι αμέσως έγινε ένας από τους ηγέτες".

Για το ενδιαφέρον της Χίμκι για τον Μάλκολμ Ντιλέινι, τόνισε: "Ενδιαφερόμαστε για κάθε ποιοτικό παίκτη που είναι ελεύθερος. Ο Μάλκολμ είναι δεδομένα ένας εξ αυτών. Μας ενδιαφέρει, είμαστε σε επαφές, αλλά οι διαπραγματεύσεις είναι δύσκολες, καθώς η προτεραιότητα του είναι να επιστρέψει στο ΝΒΑ. Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι διαπραγματεύσεις πάντα καθυστερούν".