Πρόταση Ολυμπιακού σε Τεόντοσιτς, μιλάει και με Ουοναμέικερ

Από τη στιγμή που η υπόθεση του Κώστα Σλούκα έκλεισε οριστικά για τον Ολυμπιακό οι Πειραιώτες έβαλαν μπροστά τις εναλλακτικές τους και οι δύο βασικοί υποψήφιοι για τη θέση του γκαρντ είναι ο Μίλος Τεόντοσιτς και ο Μπραντ Ουοναμέικερ!

Πρόταση Ολυμπιακού σε Τεόντοσιτς, μιλάει και με Ουοναμέικερ

Εβδομάδα σημαντικών εξελίξεων αναμένεται να είναι αυτή που διανύουμε για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού στο μπάσκετ αφού οι Πειραιώτες κινούνται πλέον με γοργούς ρυθμούς προκειμένου να κλείσουν τον γκαρντ που μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη θα αναλάβει να σηκώσει στις πλάτες του τον Ολυμπιακό.

Στον Ολυμπιακό λοιπόν οι δύο παίκτες που εξετάζονται είναι οι Μίλος Τεόντοσιτς και Μπραντ Ουναμέικερ. Δύο παίκτες με «βαρύ» όνομα για τα δεδομένα της Ευρώπης και ικανοί να δώσουν στον Ολυμπιακό το κάτι παραπάνω.

Το fosonline σας είχε γράψει από την 1η Ιουνίου ότι το θέμα του Μίλος θα προχωρούσε μονάχα αν ήταν αρνητική η απάντηση του Κώστα Σλούκα, όπως τελικά συνέβη. Ο Ολυμπιακός λοιπόν έχει ξεκινήσει επίσημα επαφές με την πλευρά του παίκτη ο οποίος φέρεται πρόθυμος να πραγματοποιήσει τη μεγάλη επιστροφή, αφού δεν έκρυψε ποτέ ότι έχει τον Ολυμπιακό στην καρδιά του και ότι στη χώρα μας είχε περάσει καλές μέρες με τη φανέλα των Πειραιωτών.

Η διοίκηση της ομάδας του έχει κάνει την πρότασή της και πλέον αναμένεται η απάντησή του προκειμένου να δούμε αν θα είναι αυτός η «βόμβα» που θα πυροδοτήσουν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι.

Ο δεύτερος παίκτης που αρέσει στον Ολυμπιακό είναι ο Μπραντ Ουοναμέικερ. Ο Αμερικάνος έχει μιλήσει με τον Ντέιβιντ Μπλατ, είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον των Πειραιωτών και στο λιμάνι από τη σειρά τους περιμένουν να δουν τα «θέλω» του προκειμένου να έρθει στη χώρα μας.

Όπως και να έχει, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μια μεγάλη μεταγραφή. Οι δύο παίκτες που σας αναφέραμε είναι οι υποψήφιοι στόχοι. Το αν θα τους απολαύσουμε την επόμενη σεζόν στο ΣΕΦ θα το ξέρουμε σε λίγες μέρες...