Bαλένθια: Θέλει να φέρει τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναμένεται να αφήσει ελεύθερο τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ και η Βαλένθια, που επέστρεψε στην EuroLeague, θέλει να ενισχύσει τον ρόστερ της με τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ.

Bαλένθια: Θέλει να φέρει τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο έως και το 2020 με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, το καλοκαίρι του 2017. Φέτος, όμως, υπάρχει μία ειδική οψιόν, η οποία αν ανανεωθεί, τότε ο παίκτης θα πρέπει να έχει στις απολαβές του το ποσό των 3.000.000 ευρώ!

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όμως, δεν δείχνει την διάθεση να κρατήσει στο ρόστερ της τον 33χρονο γκαρντ και οι πληροφορίες αναφέρουν πως προτίθεται να τον αφήσει ελεύθερο.

Kάπου εδώ, λοιπόν, έρχεται η Βαλένθια. Οι "νυχτερίδες" επέστρεψαν στη EuroLeague, θέλουν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικές στη νέα σεζόν και περιμένουν στη... γωνία, για να καταθέσουν πρόταση συνεργασίας στον Σέρχιο Ροντρίγκεθ, ώστε να τον επαναφέρουν στην Ισπανία.

Πριν από τη ΤΣΣΚΑ, ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ αγωνίστηκε για μία εξαετία (2010-2016) στη Ρεάλ Μαδρίτης, ακολούθως έπαιξε για μία σεζόν στο ΝΒΑ (2016-17), ενώ στη συνέχεια έγινε κάτοικος Μόσχας. Το 2014, μάλιστα, είχε αναδειχθεί ως ο μεγάλος MVP της EuroLeague.