Και ο Χάντερ στο «κάδρο» του Μπλατ

Την ώρα που ο Ολυμπιακός «σκανάρει» τις αγορές της Ευρώπης, της Κίνας και των ΗΠΑ προκειμένου να βρει τον σέντερ που θα πλαισιώσει τον Νίκολα Μιλουτίνοφ τη νέα σεζόν, η λύση μπορεί να είναι ακόμα πιο κοντά.

Και ο Χάντερ στο «κάδρο» του Μπλατ

Τις τελευταίες μέρες στο «κάδρο» του Ντέιβιντ Μπλα έχει μπει και ο πρώην σέντερ της ΑΕΚ, Βινς Χάντερ ο οποίος πραγματοποίησε φέτος εξαιρετική σεζόν και ίσως να την… καρπωθεί με μια μεταγραφή σε ομάδα που αγωνίζεται στο επίπεδο της Euroleague. Άλλωστε και η επιθυμία του Αμερκάνου σέντερ είναι αυτή.

Να βρει μια ομάδα που θα του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο ανώτερο ευρωπαϊκό επίπεδο και να ξεδιπλώσει κι εκεί το ταλέντο του. Ο Χάντερ τη σεζόν που τέλειωσε είχε κάποια πειθαρχικά παραπτώματα στην ΑΕΚ τα οποία ήταν και ο λόγος που δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στους «κιτρινόμαυρους». Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ έχει ύψος 2.03, είναι αθλητικός σέντερ, αρκετά αθλητικός και θεωρείται παίκτης του στυλ που αρέσει στον Ντέιβιντ Μπλατ. Έχει καλές τοποθετήσεις στη ρακέτα και είναι ένας αθλητής που έχει κάνει «κλικ» στους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια επαφή του Ολυμπιακού με την πλευρά του παίκτη, αφού αν και ο Ολυμπιακός επείγεται να κλείσει έναν σέντερ, το βάρος είχε πέσει τις προηγούμενες ημέρες στην υπόθεση του Κώστα Σλούκα. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στο στάδιο που εξετάζουν την περίπτωση του Χάντερ ο οποίος δεν παίζει μόνος του για τη θέση. Στα θετικά του είναι οι εξαιρετικές εμφανίσεις με την πρώην του ομάδα τόσο στο πρωτάθλημα της Μπάσκετ Λιγκ όσο και στην Ευρώπη.

Ο Βινς γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός τη νέα σεζόν αγωνιστεί ξανά στην Μπάσκετ Λιγκ δεν θα έχει πρόβλημα προσαρμογής. Πάντως ακόμα είναι νωρίς για να πούμε αν το ενδιαφέρον είναι προχωρημένο από την πλευρά του Ολυμπιακού.

Ο παίκτης θέλει να παίξει για την ομάδα του Πειραιά προκειμένου να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Θα του δώσει ο Ολυμπιακός αυτή την ευκαιρία;