Υπόθεση Ολυμπιακού - Σλούκα: Ας σταματήσει η «ανθρωποφαγία»

Ο Κώστας Σλούκας οδεύει προς την Φενέρμπαχτσε αφού όπως όλα δείχνουν ο Έλληνας γκαρντ θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Τούρκους. 

Υπόθεση Ολυμπιακού - Σλούκα: Ας σταματήσει η «ανθρωποφαγία»

Ο Ολυμπιακός έκανε τα πάντα για να επιστρέψει στο μεγάλο λιμάνι της χώρας ο Κώστας. Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν αρκετά την προσφορά τους στον αστέρα της Φενέρ δείχνοντάς του ότι πάνω του θέλουν να «χτίσουν» την ομάδα του μέλλοντος.

Ο Κώστας Σλούκας προοριζόταν να γίνει ο επόμενος «Σπανούλης». Ο αρχηγός του Ολυμπιακού όταν έπιασε «λιμάνι» άλλαξε το ρου της ιστορίας για τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο ο οποίος επί των ημερών του Λαρισαίου γκαρντ έκανε την Ευρώπη να παραμιλάει με τα κατορθώματά του.

Στον Πειραιά προσπάθησαν να δώσουν έναν αντίστοιχο ρόλο στον Κώστα Σλούκα. Φυσικά και αν υπέγραφε στην ομάδα που τον ανέδειξε κανείς δεν θα μπορούσε να προδιαγράψει ότι στη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό θα έκανε όσα έχει πετύχει ο Σπανούλης. Όμως το θέμα μας δεν είναι οι αγωνιστικές συγκρίσεις και αυτές αφορούν μόνο τον τρόπο που η διοίκηση προσέγγισε τους δύο αθλητές. Και αυτός έμοιαζε πολύ.

Ο Κώστας Σλούκας λοιπόν απομακρύνεται από τους «ερυθρόλευκους». Ήταν ο βασικός στόχος του καλοκαιριού και οι οπαδοί της ομάδας περίμεναν πως και πως την μεταγραφή. Από την ώρα που γράφτηκε λοιπόν ότι «στράβωσε» ξεκίνησε στα social media η «ανθρωποφαγία» που παρατηρείται σε τέτοιες περιπτώσεις. Πολλοί οπαδοί βρίζουν τον αθλητή μόνο και μόνο επειδή αποφάσισε ότι καλύτερη προοπτική για το μέλλον του είναι στην Τουρκία.

Μεγάλο λάθος, διότι κανείς δεν μπορεί να μπει στο κεφάλι του άλλου και να μαντέψει τι μπορεί να σκέφτεται. Ο Σλούκας δεν χρησιμοποίησε ποτέ τον Ολυμπιακό για να ανεβάσει το κασέ του. Μίλησε με τους Πειραιώτες, έδειξε ότι σκέφτεται την επιστροφή του όμως στο τέλος θεώρησε ότι δεν έφτασε η ώρα της επιστροφής. Μαγκιά του λοιπόν και προχωράμε. Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να υπάρχει και χωρίς αυτόν, όπως συνέχισε μετά τον Ζάρκο, τον Έντι Τζόνσον και τον Ρίβερς.

Με το να βρίζουν κάποιοι χυδαία τον αθλητή, δεν προσφέρουν τίποτα στην ομάδα που αγαπούν. Επιπλέον, ο Σλούκας ακόμα δεν έχει απαντήσει οριστικά ούτε στον Ολυμπιακό, ούτε στην Φενέρμπαχτσε. Διαβάζοντας σχόλια που χλευάζουν τον ίδιο και μηδενίζουν την προσφορά του στον Ολυμπιακό θα έχει ένα επιπλέον κίνητρο να ανανεώσει...