Σλούκας: "Ήρωάς μου ο Σπανούλης"

Τον Βασίλη Σπανούλη αποθέωσε ο Κώστας Σλούκας στο πλαίσιο της στήλης της EuroLeague "My EuroLeague Hero". 

Σλούκας: "Ήρωάς μου ο Σπανούλης"

Ο Κώστας Σλούκας έχει υπάρξει συμπαίκτης για χρόνια με τον Βασίλη Σπανούλη και φυσικά τον έχει ζήσει από κοντά όπως λίγοι. Γι' αυτό λοιπόν όταν κλήθηκε να επιλέξει ποιος είναι ο ήρωάς του στο πλαίσιο της στήλης της EuroLeague "My EuroLeague Hero", δεν δίστασε να διαλέξει τον αρχηγό του Ολυμπιακού

"Αν έπρεπε να διαλέξω έναν, θα διάλεγα τον Σπανούλη, επειδή τον έχω ζήσει για χρόνια και ήμασταν συμπαίκτες για χρόνια στον Ολυμπιακό." παραδέχθηκε και έπειτα συμπλήρωσε:

"Υπήρχαν στιγμές που ήμασταν μαζί όλη τη μέρα, ξέρω πώς σκέφτεται και πώς δουλεύει σκληρά. Είναι επαγγελματίας και φυσικά όλοι ξέρουν τι μπορεί να κάνει στο παρκέ".

Στη συνέχεια ο γκαρντ της Φενέρ αποθέωσε τον Σπανούλη:

"Έχει κατακτήσει τίτλους της EuroLeague και έχει βρεθεί σε πολλά Final Four. Είναι πάντα ανταγωνιστικός. Είδα πώς δουλεύει και προσπαθώ να δουλέψω όπως αυτός και να κάνω μερικά από αυτά που κάνει στο παρκέ. Φυσικά είναι πιο ταλαντούχος από εμένα και έχει πετύχει περισσότερα από μένα, αλλά προσπαθώ να βελτιώσω το παιχνίδι μου κάθε παιχνίδι. Αυτή είναι και η δική του νοοτροπία, ότι θέλει να βελτιώνεται καθημερινά και προσπαθώ να κάνω το ίδιο κι εγώ. Ελπίζω να έχω μία καριέρα σαν την δική του".

Δείτε το βίντεο: