Ολυμπιακός: Η Αδριατική και οι κινήσεις στα μεταγραφικά

Σε αντίθεση με τη φημολογία ότι η Αδριατική είπε «Όχι» στον Ολυμπιακό για τη συμμετοχή του οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν την ολοκλήρωση των εθνικών πρωταθλημάτων προκειμένου να ειδοποιηθούν από τις ομάδες της ABA για το επόμενο Δ.Σ. 

Ολυμπιακός: Η Αδριατική και οι κινήσεις στα μεταγραφικά

Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν τον βαθμό δυσκολίας που έχει το εγχείρημά τους όμως σε καμία περίπτωση η υπόθεση Αδριατική δεν είναι «τελειωμένη» για την ομάδα του Πειραιά.

Ουσιαστική εξέλιξη από το Δ.Σ. της 25ης Μαΐου δεν υπάρχει. Οι ομάδες της Λίγκας στην πρώτη τους συζήτηση παρουσιάστηκαν στην πλειοψηφία τους θετικές στο ενδεχόμενο να μπει στο πρωτάθλημά τους ο Ολυμπιακός, όμως υπήρξαν και αντιρρήσεις.

Αυτές εστιάζουν στο γεγονός ότι το 2020 είναι Ολυμπιακή χρονιά και οι ομοσπονδίες θέλουν να τελειώσουν γρήγορα τα πρωταθλήματά τους προκειμένου οι διεθνείς τους παίκτες να έχουν χρόνο να ξεκουραστούν και στη συνέχεια να ενσωματωθούν στις Εθνικές τους ομάδες.

Βεζένκοφ: «Θα παίζουμε στην EuroLeague, όλα θα πάνε καλά» (vid)

Για αυτόν τον λόγο η Τσεντεβίτα και ο Ερυθρός Αστέρας εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους για τους λόγους που σας εξηγήσαμε παραπάνω. Η ABA ζήτησε βεβαίωση ότι η ΕΟΚ είναι σύμφωνη στο να συνεχίσει ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημά της και πλέον οι εξελίξεις θα έρθουν στο τέλος του μήνα, όταν θα συνεδριάσει ξανά το Δ.Σ. της Αδριατικής.

Από εκεί και πέρα στο λιμάνι του Πειραιά αν και δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις, κάτι πρωτόγνωρο για τέτοια εποχή, δεν υπάρχει και στασιμότητα. Η διοίκηση του Ολυμπιακού σε συνεννόηση με τον Ντέιβιντ Μπλατ προσπαθεί να καταλήξει στο πλάνο της νέας σεζόν και να κλείσει τους παίκτες που θα απαρτίζουν το ρόστερ.

Αυτή την στιγμή με τον μοναδικό παίκτη που υπάρχουν ουσιαστικές εξελίξεις είναι ο Τζέρεμι Έβανς. Η ομάδα του Πειραιά έχει κάνει την πρότασή της στον Αμερικάνο PF, ο οποίος είναι θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στο ΣΕΦ. Όλα δείχνουν ότι το... φλερτ θα καταλήξει σε γάμο και σύντομα αναμένονται ανακοινώσεις.

«Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Έβανς»

Με τον Κώστα Σλούκα δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Η επιθυμία του Ολυμπιακού να τον «ντύσει» ξανά στα «ερυθρόλευκα» είναι δεδομένη όμως ακόμα η υπόθεση έχει πολύ ψωμί και δεν έχει προχωρήσει όπως γράφεται σε πολλά Μέσα.

Ο Έλληνας γκαρντ άλλωστε έχει ακόμα υποχρεώσεις με την Φενέρ με την οποία διεκδικεί το πρωτάθλημα Τουρκίας και μετά το τέλος της σεζόν θα υπάρξουν οι όποιες εξελίξεις.

Πάμε τώρα στον Χάντερ. Κι εδώ έχουμε έναν παίκτη που στον Πειραιά τον γνωρίζουν καλά και βολιδοσκοπούν την περίπτωσή του. Ο Χάντερ θέλει περίπου 1.000.000 ενώ ο Ολυμπιακός λογικά θα του κάνει μια προσφορά γύρω στις 800.000 ευρώ. Αν οι δύο πλευρές θέλουν να... κάνουν χωριό, θα τα βρουν. Σε περίπτωση πάντως που χαλάσει η μεταγραφή, η εναλλακτική λύση είναι έτοιμη και ακούει στο όνομα Τζέιλεν Ρέινολντς.

Σημειώστε τον πρώην παίκτη της Καζάν διότι αρέσει πολύ στους Πειραιώτες και δεν αποκλείεται τελικά να είναι αυτός ο δεύτερος σέντερ της ομάδας, πίσω από τον Μιλουτίνοφ που όλα δείχνουν ότι τελικά θα παραμείνει...