Η Μακάμπι καραδοκεί για τον Μάντζαρη

Ένα tweet βάζει «φωτιά» για τον πόιντ γκαρντ του Ολυμπιακού.

Η Μακάμπι καραδοκεί για τον Μάντζαρη

Σύμφωνα με τη σελίδα European Basketball Rumors η Μακάμπι Τελ Αβίβ παρακολουθεί διακριτικά το θέμα του Βαγγέλη Μάντζαρη και καραδοκεί προκειμένου να τον αποκτήσει εφόσον αυτός δεν συνεχίσει την καριέρα του στο λιμάνι του Πειραιά.

Ο Μάντζαρης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 με τον Ολυμπιακό όμως δεν αποκλείεται η διοίκηση της ομάδας του Πειραιά να του προτείνει μείωση προκειμένου αυτός να μείνει στο ρόστερ της νέας σεζόν. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για το μέλλον του Βαγγέλη στον Ολυμπιακό και από την ΚΑΕ αυτό που τονίζουν είναι ότι ο Μάντζαρης είναι παίκτης της ομάδας και θα παραμείνει στο μεγάλο λιμάνι της χώρας.

Ο ντόρος ωστόσο που γίνεται τις τελευταίες μέρες σχετικά με το ρόστερ του Ολυμπιακού την επόμενη χρονιά, έχει αναγκάσει πολλές ευρωπαϊκές ομάδες να κοιτάζουν προς... Πειραιά μεριά μπας και βρουν «λαβράκι».

Το tweet αναφέρει:

«Η Μακάμπι παρακολουθεί διακριτικά την υπόθεση του Βαγγέλη Μάντζαρη. Αν ο παίκτης φύγει από τον Ολυμπιακό ενδεχομένως θα γίνει συζήτηση μαζί του αφού ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τον είχε παίκτη του για τέσσερα χρόνια».