Τα δεδομένα για το μέλλον του Μάντζαρη στον Ολυμπιακό

Διαβάστε τι ισχύει για τον Έλληνα γκαρντ και το αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα «ερυθρόλευκα».

Τα δεδομένα για το μέλλον του Μάντζαρη στον Ολυμπιακό

Ο Έλληνας γκαρντ έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και θεωρείται παίκτης της ομάδας του Πειραιά. Μπορεί φέτος να μην είχε τον χρόνο συμμετοχής των προηγούμενων ετών όμως δεν παύει να είναι ένας μέλος της «χρυσής ομάδας» που έκανε την Ευρώπη να παραμιλάει τα τελευταία χρόνια.

Ο Μάντζαρης έχει υψηλό συμβόλαιο το οποίο κέρδισε με την αξία του όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται στο ΣΕΦ. Είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες γκαρντ και θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στο λιμάνι. Δεν αποκλείεται να γίνει κάποια συζήτηση για αναπροσαρμογή, αλλά μην πιστεύετε όσα γράφονται για φυγή του.

Κάτι τέτοιο είναι δύσκολο αφού και να ήθελε ο Ολυμπιακός να τον διώξει θα έπρεπε να δαπανήσει ένα τεράστιο ποσό για να καλύψει το συμβόλαιο του παίκτη που είναι σε ισχύ.

Μπορεί το στυλ του να μην ταιριάζει απόλυτα στον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται οι ομάδες του Ντέιβιντ Μπλατ, όμως ο ισραηλινοαμερικάνος κόουτς δεν τραβάει και κανένα μεγάλο… ζόρι με τον Βαγγέλη. Η συνεργασία τους είναι άψογη και ο παίκτης ακόμα και με μειωμένο χρόνο συμμετοχής πάντα δίνει το 100% του εαυτού του όσο αγωνίζεται με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.