Ομπράντοβιτς: «Θα παίξουν Βέσελι και Κάλινιτς»

Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Κώστας Σλούκας έδωσαν το έναυσμα για το Final-4 που ξεκινάει αύριο (17/05). 

Ομπράντοβιτς: «Θα παίξουν Βέσελι και Κάλινιτς»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Κώστας Σλούκας εκπροσώπησαν τη Φενέρμπαχτσε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, πριν από την έναρξη του Final-4. Οι δυο τους επισήμαναν πόσο σημαντικό είναι για την τουρκική ομάδα να καταφέρει να κατακτήσει το τρόπαιο και πως θα παλέψουν μέχρι τέλους για να το πετύχουν.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ:

«Είναι σημαντικό να είμαστε επιθετικοί στην άμυνα. Η Εφές έχει πολλή ποιότητα. Έχει ακόμα και έξι παίκτες με αυτό το στυλ, πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να έχουμε το επίπεδο που είχαμε όλη τη χρονιά».

Στη συνέχεια τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Αυτή η πόλη άξιζε να φιλοξενεί ένα Final 4. Ξέρω που πρέπει να φάω, μην ανησυχείτε. Να ρωτήσετε τους υπόλοιπους. Θα φάω.. chuleton (σ.σ. ειδικό κομμάτι κρέατος)».

Τέλος, αναφορικά με τη συμμετοχή των αμφίβολων Κάλινιτς και Βέσελι, επεσήμανε: «Έχουν αρχίσει και προπονούνται. Έχουν κάνει μόνο δύο προπονήσεις, αλλά θέλουν να βοηθήσουν. Οπότε θα παλέψουν. Όλοι όσοι είναι διαθέσιμοι θα παλέψουν».

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΛΟΥΚΑ:

«Θέλω να συνεχίσω την καλή παράδοση στους ημιτελικούς, καθώς τους έχω κερδίσει όλους από το 2012 και έπειτα. Έχω μια ρουτίνα που ακολουθώ, δεν θέλω να τη χαλάσω. Έχουμε παίξει αρκετές φορές με την Εφές, γνωριζόμαστε, ξέρουμε πως να νικήσουμε ο ένας τον άλλον. Θα παλέψουμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Να είστε σίγουροι πως έχουμε κίνητρο, σαν να είναι η πρώτη μας φορά».