Φενέρμπαχτσε: Αποδεκατισμένη στο Final Four

Η Φενέρμπαχτσε θα αγωνιστεί στο Final Four χωρίς τους Ντατόμε Λοβέρν. Αμφίβολη και η συμμετοχή των Βέσελι-Κάλινιτς.

 Φενέρμπαχτσε: Αποδεκατισμένη στο Final Four

Η Φενέρμπαχτσε έδειχνε φαβορί για την κατάκτηση της EuroLeague, έχοντας την πιο σταθερή πορεία στη κανονική διάρκεια της διοργάνωσης, αλλά τα δεδομένα πλέον ανατρέπονται.

Ο λόγος; Η Φενέρμπαχτσε δεν θα έχει στη διάθεση της στο Final Four τους τραυματίες Λουίτζι Ντατόμε και Τζέφρι Λοβέρν. Όμως, τα προβλήματα της αυξάνονται. Προβλήματα με τραυματισμούς αντιμετωπίζουν τόσο ο Γιαν Βέσελι, όσο και ο Νίκολα Κάλινιτς και η συμμετοχής στο Final Four χαρακτηρίζεται αμφίβολη.

Μάλιστα, άνθρωποι της Φενέρμπαχτσε, σχολίασαν τα εξής για την συμμετοχή τους, λίγο πριν παίξουν στον ημιτελικό απέναντι στην Αναντολού Εφές: «Ο Γιαν Βέσελι και ο Νίκολα Κάλινιτς θα προπονούνται. Ο προπονητής θα δει σε τί κατάσταση είναι οι παίκτες, αλλά φαίνεται ότι δεν μπορούν να παίξουν αυτήν την στιγμή. Προφανώς δεν μπορούμε να ξέρουμε πώς θα επιστρέψουν μετά από τη θεραπεία τους.

Θα περιμένουμε μέχρι το πρωί της αναμέτρησης. Είμαστε η Φενέρμπαχτσε. Ακόμα και αν δεν έχουμε δύο παίκτες μαζί μας, θα παίξουμε δύο παιχνίδια, όπως είπε και ο Μελίχ (Μαχμούτογλου). Θέλουμε να επιστρέψουμε με το τρόπαιο στην Τουρκία. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Αναντολού Εφές».