Το αφιέρωμα της Euroleague στον Σφαιρόπουλο (vid)

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μπήκε στο μικροσκόπιο της Euroleague σε ένα βίντεο που οι παίκτες του Ολυμπιακού μιλούν για τον προπονητή τους!

Το αφιέρωμα της Euroleague στον Σφαιρόπουλο (vid)

«Είναι σκληρός και ειλικρινής απέναντί μας, κάποιες φορές σου αρέσει κάποιες όχι άλλα αυτή είναι η αλήθεια», είπε αρχικά ο Βασίλης Σπανούλης, ενώ στη συνέχεια το λόγο παίρνει ο Γιώργος Πρίντεζης: «Προετοιμάζει εξαιρετικά τα ματς, προσπαθεί να μας δίνει το 100% των πληροφοριών για το παιχνίδι».

O Κιμ Τιλί επεσήμανε ότι ο Σφαιρόπουλος δίνει κίνητρο σε αυτόν και τους συμπαίκτες του: «Είναι γεμάτος ενέργεια και μας ωθεί να παίξουμε πιο σκληρά και αυτό είναι σημαντικό για το επίπεδο αυτό, να μας δίνει συνέχεια κίνητρο».

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε για το κλίμα που υπάρχει στον Ολυμπιακό και την παρουσία του ελληνικού στοιχείου: «Αυτό είναι το κλειδί. Είμαστε οικογένεια, οι Έλληνες παίκτες που είμαστε χρόνια εδώ είναι σημαντικό στοιχείο, αισθανόμαστε σαν το σπίτι μας, βλέπουμε ο ένας τον άλλο πιο πολύ από την οικογένειά μας!», ενώ ο Μιλουτίνοφ προσθέτει ότι «Όταν ήρθα στην ομάδα, όλοι με υποδέχθηκαν και με βοήθησαν να προσαρμοστώ. Είναι αλήθεια να λέμε πως ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια».

Ο ίδιος ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μιλάει στο τέλος του βίντεο για τον Ολυμπιακό: «H ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια είναι πολύ σημαντική για εμάς. Είναι σημαντικό να την διατηρήσουμε και στο μέλλον. Το Final Four είναι μία γιορτή του μπάσκετ. Ελπίζω να είμαστε εκεί».