Περάσοβιτς: «Θέλουμε να πάμε σε 5ο ματς στη Μόσχα»

Η ΤΣΣΚΑ απάντησε με break στο break, αλλά ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς περιμένει την Μπασκόνια να αντιδράσει, στέλνοντας την σειρά σε 5ο ματς στη Μόσχα.

 Περάσοβιτς: «Θέλουμε να πάμε σε 5ο ματς στη Μόσχα»

Λίγο πριν το τέταρτο ματς της προημιτελικής σειράς, ανάμεσα στη Μπασκόνια και την ΤΣΣΚΑ, ο προπονητής των Βάσκων, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση. Αναμένει την αντίδραση των παικτών του, ώστε η σειρά να πάει σε πέμπτο ματς στη Μόσχα, ώστε οι Βάσκοι να διεκδικήσουν την πρόκριση τους στο Final Four.

Συγκεκριμένα, ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς, σχολίασε: «Στα τελευταία παιχνίδια που είχαμε εναντίον τους δείξαμε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά και να τους νικήσουμε. Έχουμε κοιτάξει στα μάτια την ΤΣΣΚΑ και την έχουμε κοντράρει στα ίσα. Δεν θα παραδοθούμε φυσικά, επειδή χάσαμε στην έδρα μας. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, να κάνουμε το 2-2, ώστε να επιστρέψουμε στην Μόσχα για ένα καθοριστικό 5ο παιχνίδι Για να κερδίσεις την ΤΣΣΚΑ πρέπει να κάνεις ένα σταθερό παιχνίδι. Θέλω να δω ξανά τους παίκτες μου να παίζουν με πάθος».