Για την πρώτη νίκη ο ΠΑΟ, για «σκούπα» η Ρεάλ

Τη νίκη που θα του επιτρέψει να έχει βλέψεις για το μέλλον του στη σειρά των playoffs με την Ρεάλ Μαδρίτης ψάχνει απόψε ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ, στον τρίτο αγώνα των δύο ομάδων.

Για την πρώτη νίκη ο ΠΑΟ, για «σκούπα» η Ρεάλ

Οι «πράσινοι» μετά τις δύο ήττες τους στην Μαδρίτη ήρθε η ώρα να τα παίξουν όλα για όλα μπροστά στο κοινό τους προκειμένου να ισοφαρίσουν τη σειρά και να επιστρέψουν στην Μαδρίτη για πέμπτο παιχνίδι.

Οι παίκτες του Ρικ Πιτίνο δεν έχουν εύκολο έργο σίγουρα, αφού οι Μαδριλένοι έχουν την ψυχολογία με το μέρος τους. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να δώσει πολλά στοιχεία στο παιχνίδι του που του έλειψαν στους δύο πρώτους αγώνες της Μαδρίτης προκειμένου αν έχει τύχη απέναντι στην Ρεάλ που διαθέτει μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο της, γεγονός που κάνει πιο «ευέλικτο» τον Πάμπλο Λάσο στις κινήσεις του κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Οι Ισπανοί θα επιδιώξουν να «σκουπίσουν» τη σειρά, αφού ο Πάμπλο Λάσο γνωρίζει καλά ότι το ΟΑΚΑ είναι δύσκολη έδρα και θέλει από τους παίκτες του να πάρουν σήμερα τη νίκη προκειμένου να μην χρειαστεί να δώσουν κι άλλο αγώνα κόντρα στους «πράσινους».

Ο αγώνας ξεκινάει στις 21.00 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1 HD.