Ο' Μπράιαντ: «Φωνακλάς ο Σφαιρόπουλος»

Ο Αμερικανός φόργουορντ της Μακάμπι, Τζόνι Ο' Μπράιαντ έκανε σύγκριση ανάμεσα στον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τον Νέβεν Σπάχια. 

Ο' Μπράιαντ: «Φωνακλάς ο Σφαιρόπουλος»

Ο άσος της Μακάμπι, Τζόνι Ο’ Μπράιαντ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή του, Γιάννη Σφαιρόπουλο, ενώ παράλληλα τόνισε πως ζει πιο έντονα το παιχνίδι από τον πρώην κόουτς Νέβεν Σπάχια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Και οι δύο έχουν διαφορετικές προπονητικές φιλοσοφίες. Ο Σπάχια είναι πιο ήρεμος, καθώς έχει εμπειρία από το ΝΒΑ. Από την άλλη, ο Σφαιρόπουλος είναι πιο έντονος, φωνάζει συνεχώς και δείχνει το πάθος του. Όμως, από την ημέρα που ήρθε ο Σφαιρόπουλος έκανε πολύ καλή δουλειά, καθώς μας έβγαλε από τη δύσκολη κατάσταση και θέλει να χτίσουμε κάτι άλλο».

Στη συνέχεια δήλωσε:

«Για να είμαι ειλικρινής τόσο η Ευρωλίγκα, όσο και η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι πολύ καλύτερες καταστάσεις απ’ ό,τι περίμενα. Δεν ήξερα πολλά για την Ευρωλίγκα και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ πριν την έρθω. Από την πρώτη ημέρα που ήρθα στην ομάδα, όλοι μου φέρονται πολύ καλά και πάντα με ρωτάνε εάν χρειάζομαι κάτι. Η Ευρωλίγκα ήταν μία εξαιρετική εμπειρία, ανταγωνιστική και νομίζω ότι προσπαθούν να χτίσουν ένα αντίστοιχο φορμάτ με το ΝΒΑ»