Πάσπαλι: «Δεν είναι καλό να έρθει ο Ολυμπιακός στην Αδριατική Λίγκα»

Ο θρυλικός και παλαίμαχος μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού, Ζάρκο Πάσπαλι, ο οποίος είναι πρεσβευτής στην Αδριατική Λίγκα, πήρε θέση για τη πιθανή έλευση των Πειραιωτών στην διοργάνωση.

Πάσπαλι: «Δεν είναι καλό να έρθει ο Ολυμπιακός στην Αδριατική Λίγκα»

Ο Μαυροβούνιος Ζάρκο Πάσπαλι είναι ένας από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες στην ιστορία των "ερυθρολεύκων". Ο άνθρωπος που αναγέννησε την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού την δεκαετία του 1990, με αποκορύφωμα την σεζόν 1993-1994, όταν και οι Πειραιώτες όχι μόνο κατέκτησαν το νταμπλ στην Ελλάδα, αλλά συμμετείχαν και στο Final Four του Τελ Αβίβ. Έχασαν όμως το τρόπαιο στον τελικό στις λεπτομέρειες από την Μπανταλόνα.

Πλέον, ο σπουδαίος Ζάρκο Πάσπαλ, είναι πρεσβευτής στην Αδριατική Λίγκα και ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ερχομού του Ολυμπιακού στη διοργάνωση. Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας των Πειραιωτών σχολίασε τα εξής: «Δεν πιστεύω ότι είναι πιθανό να γίνει κάτι τέτοιο όμως οι ομάδες είναι εκείνες που έχουν τον τελευταίο λόγο. Γνώμη μου είναι πως δεν είναι καλό για την Αδριατική Λίγκα... Έχουμε ήδη ένα καλό πρωτάθλημα και ενδεχόμενη άφιξη του Ολυμπιακού θα είναι αντιπαραγωγική».