Νοκ-άουτ Πρίντεζης, Παπανικολάου, Μακλίν

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί οριστικά χωρίς τους Πρίντεζη, Παπανικολάου και Μακλίν στον αγώνα της Μ. Παρασκευής κόντρα στην Ζάλγκιρις. 

Νοκ-άουτ Πρίντεζης, Παπανικολάου, Μακλίν

Οριστικά χωρίς τους Γιώργο Πρίντεζη, Κώστα Παπανικολάου και Τζαμέλ Μακλίν θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός την Μεγάλη Παρασκευή στο ΣΕΦ (19:00) κόντρα στην Ζάλγκιρις Κάουνας, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στην EuroLeague.

Ο υπαρχηγός των Πειραιωτών θα προστατευθεί ενόψει της συνέχειας, καθώς ξεκουράζεται-αναρρώνει ύστερα από την επέμβαση που έκανε στα δάχτυλα του ποδιού του. Ο Έλληνας σμολ-φόργουορντ (ο οποίος θα απουσιάσει για 5ο σερί ματς σε επίπεδο EuroLeague) συνεχίζει την αποθεραπεία του στο γόνατο (τενοντίτιδα), ενώ ο Αμερικανός σέντερ ταλαιπωρείται με υψηλό (40) πυρετό τις τελευταίες μέρες.

Μέσα σε όλα αυτά, είναι αμφίβολη και η συμμετοχή του Κιμ Τιλί! Το ενδεχόμενο να δώσει το "παρών" θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Ο Γάλλος πάουερ-φόργουορντ έχει απουσιάσει από τις πρόσφατες προπονήσεις του Ολυμπιακού λόγω τραυματισμού: υμενίτιδας τετρακεφάλου αριστερού γόνατος.

Όσον αφορά τον Νίκολα Μιλουτίνοβ, αντιμετωπίζει και εκείνος τραυματισμός, καθώς έχει ενοχλήσεις στην μέση. Είναι καλύτερα, δεν είναι 100% έτοιμος, αλλά αναμένεται να... σφίξει τα δόντια ώστε να δώσει το "παρών" στην αναμέτρηση κόντρα στην Ζάλγκιρις.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ξεκάθαρες ελλείψεις στην φροντ-λάιν τους, αλλά θα προσπαθήσουν να τα καλύψουν εκ των έσω, με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να "ανεβαίνει" στο "4" και τον Γιώργο Μπόγρη να ενεργοποιείται στο "5". Θα επιστρέψει στο ροτέισον ο Χόλις Τόμπσον, ενώ είναι δεδομένο πως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα χρησιμοποιήσει σχήματα με τρία γκαρντ.