Πιτίνο: «Δεν θα με παίξουν καλύτερα αν διαμαρτύρομαι όπως ο Ολυμπιακός»

Ο Ρικ Πιτίνο σχολίασε τη διαιτησία του αγώνα με τη Ρεάλ ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει και την... σπόντα του για τον Ολυμπιακό και όσα συμβαίνουν στην Basket League.

Πιτίνο: «Δεν θα με παίξουν καλύτερα αν διαμαρτύρομαι όπως ο Ολυμπιακός»

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το αυριανό (19/4) παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και ο Ρικ Πιτίνο σχολίασε και τη διαιτησία του πρώτου παιχνιδιού.

Ο Ιταλοαμερικανός προπονητής δεν ξέχασε τον Ολυμπιακό και τις διαμαρτυρίες του για τους διαιτητές και έκανε ειδική αναφορά στα όσα είπε: «Δεν μπορείς να αλλάξεις τις αποφάσεις των διαιτητών. Εγώ κάνω τη δουλειά μου, όπως και εκείνοι τη δική τους. Δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία. Αν μιλήσω δημόσια για την διαιτησία, όπως κάνει ο Ολυμπιακός, δεν σημαίνει πως θα με παίξουν καλύτερα αύριο» είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Για τον δεύτερο αγώνα της σειράς με την Ρεάλ είπε: «Είμαστε απογοητευμένοι για τον τρόπο που χάσαμε όμως έτσι είναι η διαδικασία των πλέι-οφ, δεν μπορείς να σταθείς εκεί και πρέπει να προχωρήσεις. Άμα χρειαστεί να μιλήσεις για κίνητρο πάει να πει πως έχεις κακή ομάδα. Το δεύτερο ματς είναι πάντα πιο σκληρό, η Ρεάλ θέλει να πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα, ενώ εμείς άμα χάσουμε θα πρέπει να πάμε τουλάχιστον στα πέντε ματς.

Είμαι μπερδεμένος για το πώς μπορεί να μιλάμε για φάιναλ φορ σε Αθήνα ή Λυών από τη στιγμή που η Βιλερμπάν τώρα θα έρθει στη διοργάνωση.

Δεν μπορείς να αλλάξεις τις αποφάσεις των διαιτητών, εγώ κάνω τη δουλειά μου όπως και εκείνοι τη δική τους. Δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία, αν μιλήσω δημόσια για την διαιτησία, όπως κάνει ο Ολυμπιακός, δεν σημαίνει πως θα με παίξουν καλύτερα αύριο.

Δεν έχω κανέναν φόβο με καμία ομάδα, δεν είναι αυτός ο τρόπος που σκέφτομαι εγώ».