Πάμπλο Λάσο: «Έτσι θα σταματήσουμε τον Καλάθη»

Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Τόνισε πως είναι πιο σημαντικό από το πρώτο, ενώ παράλληλα υποστήριξε πως θα πρέπει η Ρεάλ να βελτιώσει κατά πολύ τα ποσοστά της στα σουτ. 

Πάμπλο Λάσο: «Έτσι θα σταματήσουμε τον Καλάθη»

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο, θεωρεί ακόμα πιο σημαντικό το δεύτερο παιχνίδι της σειράς. Στο πρώτο η Ρεάλ επιβλήθηκε του Παναθηναϊκού με 75-72.

Ο Ισπανός τεχνικός παραδέχτηκε ότι «κάναμε λάθη στο μαρκάρισμα του Καλάθη» και τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να παρουσιαστούν την Παρασκευή (19/4) βελτιωμένοι στα ριμπάουντ, την άμυνα στο ένας εναντίον ενός, το ρυθμό, αλλά και να έχουν καλύτερα ποσοστά στα σουτ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Αύριο έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι όπου πρέπει να παίξουμε καλύτερα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι της σειράς. Οι παίκτες είναι κουρασμένοι, αλλά βλέπω ότι είναι όλοι καλά. Ο κόσμος είναι κομμάτι της επιτυχίας χθες, όταν ήμασταν πίσω στο σκορ, μας έδωσαν ώθηση, αλλά αύριο τους θέλουμε περισσότερο. Θα είναι πιο σημαντικό παιχνίδι.

Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη αυτή, πολύ σκληρό και ανταγωνιστικό ,ματς, είχαμε την αίσθηση πως ήταν ένα παιχνίδι ισορροπιών και ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός δεν σταμάτησε να παλεύει και είχε τις στιγμές του στο παιχνίδι. Είχε προβάδισμα έξι πόντων, αλλά αντιδράσαμε καλά.

Να βελτιώσουμε κάποιους τομείς στο παιχνίδι μας, κάναμε καλά κάποια πράγματα. Θέλουμε να είμαστε στα ριμπάουντ, στην άμυνα στο ένας εναντίον ενός, στον ρυθμό και τα καλύτερα ποσοστά στα σουτ. Είναι κομμάτια που πρέπει να βελτιώσουμε για να πάρουμε τη νίκη».

Για την άμυνα στον Νικ Καλάθη: «Η άμυνα στον Καλάθη είναι κάτι που πρέπει να σκεφτούμε, καθώς δεν μπορούμε να τον σταματήσουμε με άλλον παίκτη, αλλά πρέπει να δουλέψουμε μέσα από την ομάδα. Ο Καλάθης παράγει πολλά στο παιχνίδι της ομάδας του. Πόντους, ασίστ και ριμπάουντ. Κάναμε λάθη στο μαρκάρισμά του».