Ίβκοβιτς: Η Ρεάλ θα αποκλείσει τον Παναθηναϊκό με 3-2

Η Euroleague ζήτησε από ανθρώπους του μπάσκετ να παραθέσουν τις απόψεις τους για τα ζευγάρια των pleyoffs και ένας από αυτούς ήταν και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ίβκοβιτς: Η Ρεάλ θα αποκλείσει τον Παναθηναϊκό με 3-2

Ο Σέρβος κόουτς που στο παρελθόν έχει κατακτήσει τη διοργάνωση δύο φορές στον πάγκο του Ολυμπιακού «βλέπει» στο Final Four τις Ρεάλ Μαδρίτης, Φενέρμπαχτσε, ΤΣΣΚΑ Μόσχας ενώ για το ζευγάρι Εφές - Μπαρτσελόνα τόνισε ότι είναι το πιο αμφίρροπο της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι προβλέψεις του:

Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός:

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια ομάδα που χάρη στον προπονητή της, Πάμπλο Λάσο, μπορεί και ανεβάζει το επίπεδό της την στιγμή που πρέπει μέσα στη σεζόν. Αν δεν υπάρξει κάποιο απρόβλεπτο, όπως π.χ. ένας τραυματισμός νομίζω ότι η Ρεάλ θα προκριθεί με σκορ 3-2.

Εφές - Μπαρτσελόνα:

Είναι νομίζω το πιο αμφίροπο ζευγάρι των Playoffs. Η Εφές δικαιούται το πλεονέκτημα βάση της απόδοσής της όλη τη σεζόν. Τα γκαρντ της, Μίσιτς και Λάρκιν δίνουν τον ρυθμό στους αγώνες της και αν και πρόκειται για διαφορετικούς παίκτες έχουν την ίδια χρησιμότητα για την ομάδα. Περιμένω πέντε δυνατά παιχνίδια με ίσες πιθανότητες για τους δύο αντιπάλους.

Φενέρ - Ζαλγκίρις:

Η Φενέρ θα περάσει με 3-1. Η Ζαλγκίρις είναι βελτιωμένη και σίγουρα δεν είναι επιθυμητός αντίπαλος για κανέναν. Το πλεονέκτημα της Φενέρμπαχτσε δεν είναι μόνο η έδρα αλλά και o πάγκος της αφού ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με την εμπειρία του κάνει τη διαφορά».

ΤΣΣΚΑ - Μπασκόνια:

Θα περάσει η ΤΣΣΚΑ με 3-2. Νομίζω ότι στα τελευταία της παιχνίδια η ομάδα της Ρωσίας δείχνει μια «κοιλιά» κυρίως στην περιφέρειά της από τους γκαρντ και τους σούτινγκ γκαρντ. Η Μπασκόνια με την επιστροφή του Σενγκέλια έχει προοπτική. Όμως επειδή το πλεονέκτημα το έχει η ΤΣΣΚΑ, νομίζω θα περάσει με σκορ 3-2.