Μπαρτζώκας: Κομβικό για τη Χίμκι το ματς με Παναθηναϊκό

Ομάδα Final Four χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο προπονητής της Χίμκι, Γιώργος Μπαρτζώκας, στις δηλώσεις του ενόψει του αυριανού (23/02) αγώνα με τους «πράσινους».

Μπαρτζώκας: Κομβικό για τη Χίμκι το ματς με Παναθηναϊκό

Ο Έλληνας κόουτς στάθηκε στην ενίσχυση των αντιπάλων του, επισήμανε πως ο Νικ Καλάθης είναι ο κορυφαίος γκαρντ της Euroleague αυτή τη στιγμή, ενώ τόνισε ότι το παιχνίδι είναι κομβικό για τη Χίμκι αφού παίζει στην έδρα της.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Μπαρτζώκας:

«Φαίνεται πως ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα Final 4 φέτος. Επίσης, πρόσθεσαν δύο παίκτες, τον Μάικ Τζέιμς και τον Έιντριαν Πέιν. Επομένως, πρόσθεσαν ποιότητα και αθλητικότητα.

Τώρα έχουν μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ τους. Αρχικά, πρέπει να καταλάβουμε τι είδους ομάδα έχουν και πως θέλουν να παίξουν. Για εμένα, είναι σημαντικό πως ο Καλάθης είναι ο καλύτερος δημιουργός της EuroLeague με 8.5 ασίστ ανά παιχνίδι.

Βελτιώνει το παιχνίδι του καθενός. Φυσικά, θα είναι μία ειδική κατάσταση το πως θα τον αντιμετωπίσουμε στην άμυνα. Από εκεί και πέρα έχουν διαφορετικούς παίκτες. Τα έχουν όλα αυτή τη στιγμή. Είναι σημαντικό παιχνίδι, επειδή παίζουμε στην έδρα μας. Θα έλεγε πως είναι κομβικής σημασίας ματς. Πρέπει να παίξουμε σκληρά, αν θέλουμε να τα καταφέρουμε».