Ο Ολυμπιακός έπαθε αυτό που δεν έχει ξαναπάθει ποτέ

Η αγωνιστική κατρακύλα του Ολυμπιακού φέρνει τα αρνητικά ρεκόρ το ένα πίσω από το άλλο...

Ο Ολυμπιακός έπαθε αυτό που δεν έχει ξαναπάθει ποτέ

Είναι δύσκολο για έναν οργανισμό σαν τον Ολυμπιακό να βιώνει τα όσα βλέπουμε φέτος στο μεγάλο λιμάνι της χώρας. Μια ομάδα που έχει συνηθίσει να πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια, έχει βρεθεί ξαφνικά σε ρόλο κομπάρσου και το πιο ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι δε δείχνει ικανή να πάρει τα πάνω τους.

Για να καταλάβει κανείς το πόσο έχει πέσει αγωνιστικά ο Ολυμπιακός αρκεί να παρατηρήσει τις ήττες που έχει κάνει φέτος στο ΣΕΦ. Οι παίκτες του Μπλατ έχει χάσει πέντε παιχνίδια φέτος στην έδρα της, κάτι που δεν είχε ξαναγίνει στη διοργάνωση από την εποχή που δεν υπάρχουν όμιλοι και όλοι οι αντίπαλοι αγωνίζονται μεταξύ τους.

Οι περισσότερες ήττες που είχε σε αυτά τα τρία χρόνια ο Ολυμπιακός στο «σπίτι» του ήταν τη σεζόν 2016/17, την πρώτη δηλαδή στη σύγχρονη μορφή της Ευρωλίγκας. Τότε οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τέσσερις ήττες από τις ΤΣΣΚΑ, Μακάμπι, Γαλατασαράι και Ρεάλ Μαδρίτης.

Πέρυσι η ομάδα του Πειραιά έχασε τρία ματς στο ΣΕΦ από Παναθηναϊκό, Μπαρτσελόνα και Ζαλγκίρις, ενώ φέτος είδες τις Αρμάνι, Μπαρτσελόνα, Φενέρμπαχτσε, ΤΣΣΚΑ και Ζαλγκίρις να φεύγουν νικητές από το Φάληρο...