Μόνο το κλάμα και η «συγγνώμη» του Γουέμπερ...

Τι άλλο να ζητήσεις από ένα παίκτη που βρίσκεται λιγότερο από δύο μήνες στον Πειραιά και στο ματς τη χρονιάς κατέθεσε την ψυχή του στο παρκέ;

Μόνο το κλάμα και η «συγγνώμη» του Γουέμπερ...

Ο Ολυμπιακός για ακόμα μια φορά τη φετινή σεζόν ήταν απογοητευτικός. Όταν όλα τα υπόλοιπα αποτελέσματα της διοργάνωσης είναι ευνοϊκά για τους «ερυθρόλευκους» και η ομάδα του Πειραιά αδυνατεί, παρ' όλα αυτά, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, λίγα πράγματα μπορείς να πεις....

Πράγματι, ο Ολυμπιακός από εκεί που αρνιόταν να χάσει, πλέον αρνείται να κερδίσει ακόμα και στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν.

Το μεγαλύτερο «κρίμα» της βραδιάς ήταν η υπερπροσπάθεια αλλά και η εκπληκτική εμφάνιση του Μπριάντε Γουέμπερ, ενός παίκτη που βρίσκεται μόλις 1,5 μήνα στο λιμάνι, αλλά δείχνει να αντιλαμβάνεται το βάρος της φανέλας την οποία εκπροσωπεί, την ίδια στιγμή μάλιστα που οι συμπαίκτες, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, φαίνεται να το έχουν ξεχάσει.

Πέρα από τους 26 πόντους που σημείωσε, ο Αμερικανός γκαρντ ξέσπασε σε λυγμούς στο φινάλε της αναμέτρησης, ενώ στη συνέχεια μέσω instagram απολογήθηκε στους φιλάθλους της ομάδας: «Συγγνώμη Ολυμπιακέ, προσπάθησα... Θύρα 7 για πάντα».

Τι άλλο να ζητήσεις από αυτόν τον παίκτη; Μπορείς να τον κατηγορήσεις για κάτι; Η όλη του συμπεριφορά αλλά και ο τρόπος που αντιμετώπισε την ήττα του ΣΕΦ ήταν συγκλονιστικός και απολύτως... Ολυμπιακός.

Ολυμπιακός σημαίνει να πανηγυρίζεις στις νίκες και να τρελαίνεσαι στις ήττες. Με πάθος, με φιλότιμο, να καταθέτεις την ψυχή σου, να τα παίζεις όλα για όλα ακόμα και στην πιο δύσκολη στιγμή σου.

Αν κάτι πρέπει να θυμούνται οι φίλοι του Ολυμπιακού από την χθεσινή ήττα, ας είναι η αγνή ολυμπιακή αντίδραση του Γουέμπερ...