Τέλος η σεζόν για Σπανούλη

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού χάνει το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου αφού θα υποβληθεί σε επέμβαση. Έχει υποστεί ρήξη περονιαίου στο δεξί του πόδι.

Τέλος η σεζόν για Σπανούλη

Σοκ στον Ολυμπιακό με την κατάσταση της υγείας του Βασίλη Σπανούλη. Ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" έχει υποστεί ρήξη περονιαίου (στους τένοντες) στο δεξί του πόδι (τραυματισμό που υπέστη στο ματς στο Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι) και θα υποβληθεί σύντομα σε χειρουργική επέμβαση.

Τι σημαίνει αυτό; Πως η φετινή σεζόν τέλειωσε για τον πολύπειρο γκαρντ των "ερυθρολεύκων". Οι Πειραιώτες θα προχωρήσουν για το υπόλοιπο της αγωνιστικής χρονιάς χωρίς τον ηγέτη τους, ενώ έχουν μπει στην τελική ευθεία για να πετύχουν τους στόχους τους.

Όπως ενημέρωσαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, ο τραυματισμός του μπορούσε να επουλωθεί με δύο τρόπους. Πρώτον με συντηρητικό τρόπο, κάτι που το ήθελε ο Βασίλης Σπανούλης, ώστε να κατάφερνε να επέστρεφε στην αγωνιστική δράση κάποια στιγμή μέσα στη σεζόν. Υπήρχε όμως τεράστιο ρίσκο σε αυτό το ενδεχόμενο και για αυτόν τον λόγο προτιμήθηκε η ιδανική λύση, σύμφωνα και με τους γιατρούς, δηλαδή η χειρουργική επέμβαση.

Το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού θα κάνει σύσκεψη το πρωί του Σαββάτου 30/3 προκειμένου να ρυθμιστούν όλες οι λεπτομέρειες της εγχείρισης.