Γουέμπερ: «Έπρεπε να έχουμε νικήσει»

Ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα με τη Ζαλγκίρις μίλησε για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός εξαρτάται πλέον από τα αποτελέσματα των άλλων.

Γουέμπερ: «Έπρεπε να έχουμε νικήσει»

Έκανε τα πάντα στο παρκέ, αλλά αποδείχτηκε πως δεν ήταν αρκετό για τον Ολυμπιακό να πάρει τη νίκη. Ο Μπριάντε Γουέμπερ με τους 26 πόντους που σημείωσε ήταν ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας του Πειραιά, όμως η ήττα δεν αποφεύχθηκε.

Ο Αμερικανός μετά το ματς στις δηλώσεις του αρχικά τόνισε πως δεν του αρέσει η ομάδα του να εξαρτάται από τα αποτελέσματα των άλλων. «Δεν μου αρέσει να εξαρτόμαστε από τις ήττες άλλων ομάδων. Έπρεπε να έχουμε τελειώσει τη δική μας δουλειά, έπρεπε να έχουμε κερδίσει».

Αναφερόμενος στο ξέσπασμα του μετά το τέλος του αγώνα που έβαλε τα κλάματα στο παρκέ του ΣΕΦ τόνισε: «Πάντα παίζω με την καρδιά μου και όταν δεν παίρνω αυτό που θέλω και η ομάδα μου χάνει έτσι αντιδρώ. Φυσικά και ένιωθα ότι έπρεπε να κάνω το κάτι παραπάνω. Έχω μάθει ότι όταν ένας παίκτης αποχωρεί λόγω τραυματισμού εγώ και όλοι μας πρέπει να προσπαθούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω για να βοηθήσουμε την ομάδα και ελπίζω να το κάνουμε στο επόμενο παιχνίδι».

Σε ερώτηση αν έχει κάνει ξανά τόσο καλό παιχνίδι στην καριέρα του σχολίασε: «Είχα κάποια παιχνίδια που είχα σπουδαία νούμερα και στο παρελθόν, αλλά εμένα μου αρέσει να κάνω ότι μου ζητάει η ομάδα μου».