«Τελικός» στο ΣΕΦ, sold out στο ΟΑΚΑ: #mexritelous από τον καναπέ;

Ο Ολυμπιακός δίνει αγώνα ζωής και θανάτου κόντρα στην Ζαλγκίρις την Παρασκευή (29/3) στο ΣΕΦ. Σε ένα Στάδιο που για ακόμα μια φορά όπως φαίνεται δεν θα είναι γεμάτο και μάλιστα σε ματς που θα παίζεται η πρόκριση...

«Τελικός» στο ΣΕΦ, sold out στο ΟΑΚΑ: #mexritelous από τον καναπέ;

Καλή η επανάσταση, καλά τα hastag, ωραίο ακόμα και το... πολεμικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί ενάντια σε ΚΕΔ και ΕΣΑΚΕ, όμως ο Ολυμπιακός δίνει μάχες και εντός του παρκέ και εκεί χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε την υποστήριξη των οπαδών του.

Την ώρα που οι «ερυθρόλευκοι» δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει στις εγχώριες διοργανώσεις και όπως φαίνεται ο μόνος στόχος για φέτος που τους έχει απομείνει είναι η Ευρωλίγκα, οι φίλοι του συλλόγου δείχνουν έμπρακτα τη στήριξή τους στους προέδρους για την απόφασή τους να αποσύρουν τον Ολυμπιακό από πρωτάθλημα και κύπελλο, όμως για κάποιο λόγο φαίνεται ότι αφήνουν την ομάδα μόνη στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.

Συμφωνούμε ότι φέτος ο Ολυμπιακός με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματά του έχει κάνει τα πάντα για να ξενερώσει τους φίλους του. Είναι κατά κάποιο τρόπο αδιανόητο το σερί του στον δεύτερο γύρο της Euroleague όταν και κατάφερε από εκεί που ήταν «καβάλα στο άλογο», πλέον να τρέχει και να μη φτάνει.

Αυτό όμως δεν είναι λόγος ώστε να μην έχει την υποστήριξη των οπαδών του. Πόσο μάλλον όταν ο Παναθηναϊκός έχει ανακοινώσει για την ίδια αγωνιστική sold out τέσσερις μέρες πριν τον δικό του αγώνα με την Ρεάλ. Ναι, σύμφωνοι, η Ζαλγκίρις ως ομάδα δεν έχει το ίδιο όνομα με αυτό της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως όταν θες να δείξεις σε κάποιον την αγάπη σου δεν καταλαβαίνεις από τέτοια. Και με την ουραγό Νταρουσάφακα, με την Μπούντουτσνοστ ή όποια άλλη μικρής δυναμικής ομάδας να έπαιζε ο Ολυμπιακός, από τη στιγμή που ο αγώνας είναι από αυτούς που λέμε «ζωής και θανάτου», οι οπαδοί του όφειλαν να στηρίξουν με τη φωνή τους την προσπάθεια των παικτών.

Στην τελική, αν υπάρχει ένα... μότο που χαρακτηρίζει τα συναισθήματα των Ολυμπιακών για την ομάδα τους, είναι το «Ολυμπιακός στα εύκολα, Θρύλος στα δύσκολα». Όμως τελικά αυτό μάλλον δεν ισχύει για το ΣΕΦ... Εκεί θα έπρεπε να γίνεται ξεκάθαρο σε όλους ότι το #mexritelous δεν είναι απλά ένα hastag για να εκτονωθούν οι οπαδοί αλλά δηλώνει την στήριξη τους στην ομάδα. Όμως όπως φαίνεται πολλοί στηρίζουν από τους καναπέδες τους...