Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις: Οριστικά χωρίς Σπανούλη-Στρέλνιεκς

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί οριστικά χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη κόντρα στη Ζαλγκίρις, παρά τις εντατικές προσπάθειες που έκανε ο αρχηγός των Πειραιωτών ώστε να προλάβει το ματς. 

Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις: Οριστικά χωρίς Σπανούλη-Στρέλνιεκς

Ο Ολυμπιακός την Παρασκευή (29/3) το βράδυ (21:30) θα αγωνιστεί οριστικά χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη. Ο αρχηγός των Πειραιωτών, ο οποίος τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρείται με βαρύ διάστρεμμα στο δεξί του πόδι (από το ματς κόντρα στην Αρμάνι Μιλάν), έκανε εντατικές προσπάθειες ώστε να προλάβει το παιχνίδι κόντρα στη Ζαλγκίρις, αλλά δεν τα κατάφερε. Οι ενοχλήσεις δεν έχουν υποχωρήσει στον επιθυμητό βαθμό, δεν είναι σε θέση ακόμη να προπονηθεί κανονικά μαζί με τους συμπαίκτες του και είναι ανέτοιμος.

Πλέον, ο πολύπειρος γκαρντ θα στρέψει την προσοχή του ώστε να προλάβει τουλάχιστον το ματς στην αυλαία της κανονικής περιόδου, με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Παρασκευή (4/4) να αντιμετωπίζει την Νταρουσάφακα (επίσης) στο ΣΕΦ.

Εκτός δωδεκάδας, όπως είναι γνωστό, θα βρίσκεται και ο Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος παραμένει σε στάδιο αποθεραπείας για να ξεπεράσει την θλάση που τον ταλαιπωρεί από την συμμετοχή του με την εθνική ομάδα τη Λετονίας. Ο αθλητής δεν θα προλάβει ούτε το ματς κόντρα στη Νταρουσάφακα και ελπίζει να προλάβει τα παιχνίδια στα playoffs της EuroLeague, αν και εφόσον βέβαια καταφέρουν οι Πειραιώτες να πάρουν την πρόκριση.