Δυσαρέσκεια στον Ολυμπιακό για Στρέλνιεκς-Στο χέρι του να αναστρέψει το κλίμα

Στο μεγάλο λιμάνι αναμένουν την επιστροφή του Γιάνις Στρέλνιεκς, αλλά είναι γεγονός πως οι σχέσεις του παίκτη με την ομάδα έχουν "παγώσει". Στην επάνοδο του θα κληθεί να αποδείξει το πόσο θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό. 

Δυσαρέσκεια στον Ολυμπιακό για Στρέλνιεκς-Στο χέρι του να αναστρέψει το κλίμα

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς συνεχίζει την αποθεραπεία του, ύστερα και από τον τραυματισμό που υπέστη στο παιχνίδι που αγωνίστηκε με την εθνική Λετονίας. Έχει υποστεί θλάση δεύτερου βαθμού, δεν υπολογίζεται για τα ματς κόντρα σε Ζαλγκίρις-Νταρουσάφακα και αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στα πλέι-οφς της Ευρωλίγκας, αν και εφόσον βέβαια προκριθεί ο Ολυμπιακός.

Στο μεγάλο λιμάνι αναμένουν την επιστροφή του, αλλά είναι γεγονός πως οι σχέσεις μεταξύ παίκτη και ομάδας έχουν "ψυχρανθεί". Πέρα από το γεγονός πως ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει ορισμένα παράπονα από εκείνον (έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα μέσα στη σεζόν), οι Πειραιώτες είναι ενοχλημένοι και με την απερισκεψία του με τον τραυματισμό του. Αν και γνώριζε πως είχε πρόβλημα, συνέχισε να βρίσκεται στο παρκέ (έπαιξε για 36 λεπτά) με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, με αποτέλεσμα το πρόβλημα του να επιδεινωθεί και η ομάδα πλέον να στερείται τις υπηρεσίες του.

Οι Λετονοί μπορεί να χαρακτήρισαν «ηρωική» την προσπάθεια του, αλλά στο μεγάλο λιμάνι… τράβαγαν τα μαλλιά τους. Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως εκείνοι τον πληρώνουν και όχι οι συμπατριώτες του. Το ερχόμενο καλοκαίρι το συμβόλαιο του εκπνέει και όπως δείχνουν τα πράγματα, δύσκολα θα δεχτεί πρόταση ανανέωσης από τους «ερυθρόλευκους». Εκτός και αν κάνει πράγματα και θαύματα με την επιστροφή του στις επάλξεις. Είναι ευκαιρία και για τον ίδιο να αναθαρρήσει αγωνιστικά, δείχνοντας το πόσο πολύ θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό.