«Μας έλειψαν οι Σπανούλης, Στρέλνιεκς»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ στις δηλώσεις μετά την ήττα από την Γκραν Κανάρια μίλησε για την απώλεια των Σπανούλη και Στρέλνιεκς...

«Μας έλειψαν οι Σπανούλης, Στρέλνιεκς»

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 90-67 από την Γκραν Κανάρια και μπήκε σε περιπέτειες. Στις δηλώσεις του Ντέιβιντ Μπλατ στάθηκε στην κακή χρονική στιγμή που έγινε το ματς για την ομάδα του.

Ο Αμερικανός κόουτς δήλωσε: "Συγχαρητήρια στην Γκραν Κανάρια, έπαιξε καλά. Είναι κακή εβδομάδα για να έχουμε ταξίδι στα Κανάρια Νησιά. Είναι ένα δύσκολο ταξίδι και δεν αντιδράσαμε σωστά σε αυτό. Όμως, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Προφανώς, δεν κάναμε σωστά πολλά πράγματα. Πρέπει γρήγορα να προχωρήσουμε. Μένουν δύο ματς στην έδρα μας. Πρέπει να τα πάρουμε αν θέλουμε να προκριθούμε".

O Μπλατ δικαιολογήθηκε "Προφανώς, μπορώ να αναφέρω μερικά ματς απέναντι σε μεγάλες ομάδες, που θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει. Ήμασταν μέσα στα ματς. Είχαμε την ευκαιρία. Όμως, αυτά είναι τα αποτελέσματα. Θα μπορούσαμε να έχουμε πάει καλύτερα, σίγουρα. Παίζουμε χωρίς δύο βασικούς γκαρντ. Όταν βγάλεις τους δύο βασικούς γκαρντ από οποιαδήποτε ομάδα, θέλω να δω τι θα κάνει. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση. Κάποιες φορές πρέπει να το αντιμετωπίσεις και αυτό και να βρεις τη λύση".