Παπανικολάου: «Έχουμε μπροστά μας 3 τελικούς»

O Kώστας Παπανικολάου σχολίασε πως ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του στην Ευρώπη 3 ματς τελικούς, με αρχή την Γκραν Κανάρια, και επεσήμανε πως η εικόνα των Πειραιωτών δεν ήταν αντιπροσωπευτική το τελευταίο διάστημα. 

Παπανικολάου: «Έχουμε μπροστά μας 3 τελικούς»

Για την αντίδραση του Ολυμπιακού κόντρα στη Μπάγερν, ο Κώστας Παπανικολάου σχολίασε: «Παρουσιαστήκαμε πάρα πολύ καλά προετοιμασμένοι και έτοιμοι. Βγάλαμε μία καλή αντίδραση, την οποία έπρεπε να την είχαμε βγάλε εδώ και καιρό. Πρέπει να διατηρήσουμε αυτό το μομέντουμ. Πρέπει να συνεχίσουμε, να επεκτείνουμε το σερί μας. Το βλέπουμε σαν να έχουν μείνει 3 τελικοί για εμάς και πρέπει να κερδίσουμε όλα αυτά τα ματς. Πρέπει να διατηρήσουμε έναν καλό ρυθμό μέχρι το τέλος, πρέπει να έχουμε συνέχεια.

Για το γεγονός πως η Γκραν Κανάρια είναι αδιάφορη βαθμολογικά: "Δεν μας απασχολεί αυτό, δεν το κοιτάμε. Εμάς μας ενδιαφέρει τι κάνει η δική μας ομάδα. Είτε παίζεις με τον πρώτο, είτε τον τελευταίο, μας ενδιαφέρει να έχουμε εμείς σταθερότητα. Έχουμε τα δικά μας θέματα τα αγωνιστικά να λύσουμε. Θέλουμε να έχουμε διάρκεια και να συνεχίσουμε να παίζουμε ένα μπάσκετ που θα το απολαμβάνουμε τόσο εμείς, όσο και ο κόσμος μας.

Για την κακή εικόνα του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα: «Δεν έχουμε συνηθίσει να έχουμε τέτοια εικόνα. Όλοι έχουμε ενοχληθεί, παίκτες, προπονητές, ο κόσμος μας. Κανείς δεν είναι ικανοποιημένος. Δεν αντιπροσωπεύει αυτή η εικόνα ούτε την ιστορία του συλλόγου, ούτε αυτής της ομάδας. Ούτε και αντιπροσωπεύει την δουλειά που έχουμε κάνει φέτος. Τώρα μας δίνεται μία καλή ευκαιρία για να βρούμε τον καλό εαυτό μας».