Μπλατ: «Μη χαλαρώσουμε στην ιδέα πως η Γκραν Κανάρια είναι αδιάφορη»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ αναφέρθηκε στην αντίδραση του Ολυμπιακού κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου και επεσήμανε την προσοχή που θα πρέπει να έχει η ομάδα του κόντρα στη Γκραν Κανάρια. 

Μπλατ: «Μη χαλαρώσουμε στην ιδέα πως η Γκραν Κανάρια είναι αδιάφορη»

Για το ματς κόντρα στη Γκραν Κανάρια, ο Ντέιβιντ Μπλατ σχολίασε: «Έχουμε μπροστά μας ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι, το οποίο το δίνουμε σε μία εβδομάδα με διπλή αγωνιστική. Και η προετοιμασία για αυτά τα ματς γίνονται σε ειδικές συνθήκες. Ο στόχος μας είναι να καταφέρουμε να προκριθούμε στα πλέι-οφς. Έχουμε αρκετούς λόγους να παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι τόσο αγωνιστικά, όσο και σωματικά, αλλά και πνευματικά. Πρέπει να παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε».

Για την αντίδραση του Ολυμπιακού κόντρα στη Μπάγερν: «Σίγουρα παίξαμε καλά κόντρα στη Μπάγερν, ένα γρήγορο στυλ μπάσκετ που παρουσιάσαμε μέσα στη σεζόν, έχοντας υψηλό βαθμό στις ασίστ, αλλά και στις κατοχές μας. Το κάναμε βέβαια και κόντρα στη ΤΣΣΚΑ, αλλά χάσαμε. Και με την ΤΣΣΚΑ καναμε καλό ματς, απλά, από ένα σημείο και μετά δεν σκοράραμε. Δεν μπορέσαμε να τους βγάλουμε εκτός ρυθμού. Κόντρα στη Μπάγερν όμως επιβάλλαμε τον ρυθμό μας. Πρέπει όμως τώρα να δώσουμε μεγάλη προσοχή στη Γκραν Κανάρια. Παίζει ένα πάρα πολύ γρήγορο μπάσκετ, ποντάρει αρκετά στη ταχύτητα και χρειάζεται προσοχή. Πρέπει να κάνουμε καλή δουλειά αμυντικά. Έχουμε προετοιμαστεί αρκετά καλά σε αυτό το κομμάτι».

Για το αν κρύβει παγίδες το γεγονός πως η Γκραν Κανάρια δεν έχει στόχους και θεωρητικά είναι αδιάφορη: "Είναι σωστή η επισήμανση. Σίγουρα χρειάζεται προσοχή. Δεν θα πρέπει να χαλαρώσουμε στην ιδέα πως δεν έχει κίνητρο. Θα σταθεί ανταγωνιστική. Είναι μία ομάδα με βαθύ ρόστερ, έχει αρκετές λύσεις. Έχουν 15-16 παίκτες, τους οποίους αλλάζουν στο ροτέισον και ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα σου κάνει την ζημιά.