Μέσα σε όλα έχει και την ατυχία του ο Ολυμπιακός!

Η ομάδα του Πειραιά η οποία πρέπει να ξεπεράσει τα αγωνιστικά και τα... ψυχολογικά της προβλήματα, έχει χτυπηθεί από τους τραυματισμούς σε ένα καθοριστικό χρονικό διάστημα.

Μέσα σε όλα έχει και την ατυχία του ο Ολυμπιακός!

Κάτι που θα πρέπει να σημειωθεί για την ομάδα του Πειραιά είναι ότι όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος η ατυχία της χτυπάει την πόρτα στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν.

Δεν του φτάνουν τα… ψυχολογικά και τα αγωνιστικά του προβλήματα του Ολυμπιακού, βλέπει και τους παίκτες του να τραυματίζονται!

Πέρυσι όταν η σεζόν έφτασε στο πιο κρίσιμο σημείο της, δηλαδή στα playoffs, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε τους Μιλουτίνοφ και Πρίντεζη να μην μπορούν να αγωνιστούν εξαιτίας των τραυματισμών τους. Φέτος ο σύλλογος έχει βγάλει μόνος του τα μάτια του και παλεύει ακόμα και για την είσοδό του στα playoffs.

Βρίσκεται στην όγδοη θέση και έχει ακόμα τέσσερα ματς για να ολοκληρώσει την κανονική διάρκεια της χρονιάς και να βρεθεί στην επόμενη φάση. Ε, λοιπόν, σε αυτή την κρίσιμη καμπή της Euroleague, ο Ντέιβιντ Μπλατ καλείται να παρατάσσει τους «ερυθρόλευκους» χωρίς του δύο πιο έμπειρους γκαρντ του, αφού ο Σπανούλης και ο Στρέλνιεκς είναι νοκ-άουτ, ενώ από χθες στο ιατρικό δελτίο βρίσκεται και πάλι ο Αγραβάνης που έχει τενοντίτιδα στο πόδι και γαστρεντερίτιδα.

Λες και του κάνει πλάκα η… τύχη του του Ολυμπιακού δηλαδή και τις στιγμές που άπαντες πρέπει να είναι πανέτοιμοι και στην… τσίτα, τότε ξεκινούν οι τραυματισμοί.