Μπλατ: «Στηρίζουμε την διοίκηση με όποιο τίμημα και αν υπάρχει»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ, αναφέρθηκε στην προσεχή αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» με την Μπάγερν Μονάχου (19/3, 21:00), αλλά και στην περίφημη δήλωσή του μετά το ματς με την Αρμάνι Μιλάνο. Τι είπε για Σπανούλη.

Μπλατ: «Στηρίζουμε την διοίκηση με όποιο τίμημα και αν υπάρχει»

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο Τρίτη (19/3, 21:00) την Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ για την 27η αγωνιστική της Euroleague σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Τι είπε ο Μπλατ για τον Βασίλη Σπανούλη και την απόφαση της διοίκησης να μην αγωνιστεί η ομάδα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντέιβιντ Μπλατ:

Για το ματς με την Μπάγερν: "Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, πολλοί παίκτες της Μπάγερν είναι σημαντικοί όχι μόνο ο Γουίλιαμς, όλα τα ματς είναι τελικοί μέχρι το τέλος, θέλουμε τη νίκη".

Για τα προβλήματα τραυματισμών: Είναι άγνωστο πόσο θα μείνει εκτός ο Σπανούλης. Θα είναι έξω για λίγο, είναι δύσκολο τραυματισμός, δεν ξέρω ακριβώς πόσο, αλλά ξέρω τον Βασίλη και θα κάνει το παν να είναι όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο παρκέ.Δεν μας αρέσουν οι δικαιολογίες, τα παιδιά που παίζουν πρέπει να κάνουν το βήμα μπροστά, οι σκληρές στιγμές απαιτούν και σκληρούς παίκτες. Όσοι είμαστε θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο.

Για το ότι δεν γνώριζε πως ο Ολυμπιακός δεν θα κατέβει στο ματς με τον Παναθηναϊκό, όπως είπε στη συνέντευξη Τύπου με τη Μιλάνο: "Ήμασταν στη μέση του αγώνα με τη Μιλάνο, όταν αποφασίστηκε πως δεν θα παίξουμε κόντρα στον Παναθηναϊκό, οπότε για αυτό δεν το γνώριζα στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς. Ήξερα το σχέδιο που θέλαμε να ακολουθήσουμε σχετικά, αν δεν υπήρχε αλλαγή, και δεν υπήρξε αλλαγή. Ο Ολυμπιακός πήρε αυτή την απόφαση για να υπάρξει μια αλλαγή. Αλλαγές υπάρχουν μέσα στην ιστορία όταν γίνονται επαναστάσεις. Όταν επιλέγεις ένα πλάνο, βλέπεις πως δεν υπάρχει αλλαγή, τότε επιμένεις μέχρι να δεις αλλαγή. Η ομάδα θα ακολουθήσει το δρόμο που έχιε επιλέξει μέχρι να υπάρξει αλλαγή.

Υπάρχει πάντα ένα τίμημα για να έρθει η αλλαγή. Η διοίκησή μας έχει αποφασίσει πως όποιο κι αν είναι το τίμημα, θα συνεχίσουμε, εμείς τους στηρίζουμε, και θα περάσουμε ότι χρειαστεί μέχρι να υπάρξει αλλαγή".