Βεζένκοφ: "Τρέχαμε απλά για να τρέχουμε"

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε στη κάμερα της nova και μίλησε σχετικά με το τι πήγε στραβά αλλ΄ακι για τα τελευταία παιχνίδια της regular season.

Βεζένκοφ: "Τρέχαμε απλά για να τρέχουμε"

Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της ομάδας των Ερυθρολεύκων που όμως δεν τα κατάφερε στο Μιλάνο και πλέον μπαίνει σε μπελάδες. Στη πρώτη ερώτηση σχετικά με το τι έφταιξε ανέφερε χαρακτηριστικά: "Δεν παίξαμε μπάσκετ. Παρότι δεχθήκαμε 67 πόντους πάλι δεν τα καταφέραμε. Δεν είχαμε καλές απόστάσεις στην επίθεση και έτσι δεν μπορείς να ελπίζεις και πάρα πολλά. Στο τρίτο δεκάλεπτο φάγαμε 26 πόντους και από εκεί και πε΄ρα ήταν πολύ δύσκολο να κερδίσεις".

Σχετικά με το αν η Αρμάνι ευθύνεται για την κακή λειτουργία στην επίθεση: "Νομίζω ότι ήταν στο χέρι μας. Η Αρμάνι δεν είναι μία αμυντική ομάδα. Ωστόσο εμείς δεν μπορούσαμε να βρούμε εύκολους πόντους που θα μας έδιναν αυτοπεποίθηση. Προσπαθήσαμε να παίξουμε σε υψηλό τέμπο όμως κυριολεκτικά τρέχαμε για να τρέχουμε".

Τέλος τι πιστεύει ότι θα καταφέρει ο Ολυμπιακός αν παρουσιάσει την ίδια εικόνα στα εναπομείναντα παιχνίδια: "Εννοείται πως αν παίξουμε έτσι και με τις υπόλοιπες ομάδες θα έχουμε ξεκάθαρο πρόβλημα. Εδώ που φτάσανε τα πράγματα πλέον δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε παιχνίδια. Κατ' αρχάς, να δούμε αν θα γίνει ο αγώνας την Κυριακή και μετά παίζουμε με την Μπάγερν, μια πολύ καλή ομάδα".