Συμπληρώνει 200 συμμετοχές στην Ευρωλίγκα ο Παπανικολάου!

Ο Κώστας Παπανικολάου φτάνει τις 200 συμμετοχές στην Ευρωλίγκα απόψε με αντίπαλο την Μπούντουτσνοστ.

Συμπληρώνει 200 συμμετοχές στην Ευρωλίγκα ο Παπανικολάου!

Ο Κώστας Παπανικολάου... διακοσαρίζει! Στις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής (8/3), ο Ολυμπιακός θέλει να βάλει τέλος στο σερί των 5 συνεχόμενων ηττών στη Euroleague, στον «τελικό» με την Μπούντουτσνοστ στην Ποντγκόριτσα, στόχο που για να επιτύχει θα χρειαστεί αδιαμφισβήτητα τη βοήθεια του «Παπ».

Ο διεθνής σμολ φόργουορντ του Ολυμπιακού συμπληρώνει 200 συμμετοχές στη διοργάνωση, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής. Από αυτές τις 200, οι 28 είναι μόνο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ο Κώστας Παπανικολάου τη σεζόν 2013-14 και πριν δοκιμάσει τις δυνατότητές του στο ΝΒΑ (Χιούστον Ρόκετς, Ντένβερ Νάγκετς).

Ο Κώστας Παπανικολάου διανύει την 9η σεζόν του στη Euroleague και το 28ο έτος της ηλικίας του.

Στο μεταξύ, πανέτοιμοι για τον ιδιαίτερα κρίσιμο αγώνα με την Μπούντουτσνοστ είναι στην ομάδα του Πειραιά, όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ με ανάρτηση βίντεο από την πρωινή προπόνηση στο "Moraca Sports Center" της Ποντγκόριτσα. Ο Ντέιβιντ Μπλατ πήρε 13 παίκτες μαζί του, στην Αθήνα, παρέμεινε μόνο ο τραυματίας (θλάση) Γιάνις Στρέλνιεκς.

«Άπαντες έτοιμοι για την αναμέτρηση με την Μπούντουτσνοστ (08/03, 20.00)» αναφέρει η σχετική ανάρτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν έχουν την πολυτέλεια για ήττα απέναντι στην προτελευταία της βαθμολογίας, Μπούντουτσνοστ, στην προσπάθεια παρουσίας στα πλέι οφ, καθώς τα επόμενα τρία παιχνίδια, τα δίνουν οι «ερυθρόλευκοι» απέναντι σε ομάδες που διεκδικούν ακόμη την πρόκριση.

Την επόμενη Πέμπτη (14/3), ο Ολυμπιακός θέλει νίκη πάση θυσία απέναντι στην Αρμάνι στο Μιλάνο, ενώ ακολουθεί «διαβολοβδομάδα». Την Τρίτη (19/3), η ομάδα του Πειραιά υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου, ενώ την Πέμπτη (21/3), αγωνίζεται στην Ισπανία με αντίπαλο την Γκραν Κανάρια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ