Ρέπεσα: «Πανίσχυρος ο Ολυμπιακός, αλλά θέλουμε να τον νικήσουμε»

Ο Γιασμίν Ρέπεσα αναγνώρισε την δυναμική του Ολυμπιακού, αλλά επεσήμανε πως άπαντες στο Μαυροβούνιο «διψούν» για μία μεγάλη νίκη.

Ρέπεσα: «Πανίσχυρος ο Ολυμπιακός, αλλά θέλουμε να τον νικήσουμε»

Ο Ολυμπιακός την Παρασκευή το βράδυ (20:00) θα αντιμετωπίσει την Μπούντουτσνοστ στο Μαυροβούνιο. Ο Γιασμίν Ρέπεσα αναγνώρισε την δυναμική του Ολυμπιακού, αλλά επεσήμανε πως άπαντες στο Μαυροβούνιο «διψούν» για μία μεγάλη νίκη. Oι γηπεδούχοι φέτος έχουν κάνει αρκετές... ζημιές στην έδρα τους, καθώς έχουν νικήσει ισχυρούς αντιπάλους, όπως την Ρεάλ, την ΤΣΣΚΑ και την Μπαρτσελόνα.

Ο Γιασμίν Ρέπεσα σχολίασε τα εξής: «Στη νίκη αυτή με τη Ζαντάρ αποκτήσαμε την αυτοπεποίθηση που θέλαμε και περιμένω ότι στο ματς με τον Ολυμπιακό θα είμαστε πολύ καλύτεροι, με περισσότερη συγκέντρωση και προσοχή. Ο Ολυμπιακός έχει μία πανίσχυρη ομάδα και αυτό το ξέρουν όλοι.

Σίγουρα, οι αντίπαλοί μας έρχονται στην Ποντγκόριτσα για τη νίκη, αλλά και εμείς θέλουμε τη νίκη. Αυτή την στιγμή, θα σήμαινε πολλά για εμάς ένας θρίαμβος κόντρα σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, γιατί το επόμενο κομμάτι της σεζόν είναι η απόλυτη προτεραιότητα, με τα πλέι οφ τίτλου και την θέση της Euroleague

Ο Νόρις Κόουλ προπονείται κανονικά τις τελευταίες ημέρες, νιώθει καλά και θα είναι στη δωδεκάδα. Όσον αφορά τον Κότι Κλαρκ πολλά από όσα είπα στην συνέντευξη τύπου θεωρήθηκαν ως μία σημείωση ότι τον ακυρώνω. Όλοι οι παίκτες θα πρέπει να καταλάβουν ότι πλησιάζει το τέλος της σεζόν και πως θα πρέπει να παλέψουν για την κατάκτηση της Αδριατικής λίγκας που είναι προτεραιότητά μας.

Πρώτα στη λίστα μας θα πρέπει να είναι η συνέπεια, η συγκέντρωση, η συντροφικότητα, η επιθετικότητα και η ενέργεια. Αυτό ισχύει για τον Κότι και για όλους τους παίκτες. Θα πρέπει η ανταγωνιστικότητά μας να είναι στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Εκείνος που δεν θέλει ή δεν είναι έτοιμος να εκπληρώσει τα σχέδια που έχουμε δεν θα είναι μέλος της ομάδας, γιατί πρώτος στόχος είναι η κατάκτηση της Αδριατικής λίγκας. Πάνω απ’ όλους η ομάδα».