Ουίλιαμς-Γκος: «Ξέρουμε πως πρέπει να κάνουμε δυνατό φινάλε»

Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός στοχεύει στο όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στην κανονική περίοδο της EuroLeague, κατά την αναχώρηση της ομάδας για το Μαυροβούνιο.

Ουίλιαμς-Γκος: «Ξέρουμε πως πρέπει να κάνουμε δυνατό φινάλε»

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος μίλησε κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Μαυροβούνιο ενόψει του αγώνα με την Μπούντουσνοστ (8/3, 20:00) για την 25η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα τα δώσουν όλα στα 6 εναπομείναντα ματς πριν τα playoffs με στόχο το όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου, ενώ αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο που θα διαδραματίσει η άμυνα στο παιχνίδι της Παρασκευής (8/3, 20:00).

«Έχουν μείνει μόνο έξι παιχνίδια για την λήξη της κανονικής περιόδου και ξέρουμε πως πρέπει να κάνουμε δυνατό φινάλε. Για να πάρουμε την καλύτερη δυνατή θέση στην τελική κατάταξη πριν τα play off. Ξέρουμε πως η Μπουντούτσνοστ στην έδρα της είναι ιδιαίτερα δυνατή και εκεί έχει νικήσει πολλές μεγάλες ομάδες. Θα είναι δύσκολο, νιώθουμε έτοιμοι να παίξουμε καλά και είναι στιγμή να αλλάξουμε την κατάσταση και να πάρουμε τη νίκη. Η άμυνα μας θα είναι το κλειδί, σουτάρουν καλά, οπότε δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να βρουν ρυθμό μέσα από την επίθεση τους. Σίγουρα, η άμυνα θα είναι το κλειδί», δήλωσε ο Γκος κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού.