Ιτούδης: Μεγάλη νίκη, απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα

O προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Δημήτρης Ιτούδης εμφανώς ικανοποιημένος σχολίασε για τη νίκη της ομάδας του μέσα στο ΣΕΦ ότι κλειδί ήταν το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έμεινε χαμηλά στο σκορ.

Ιτούδης: Μεγάλη νίκη, απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα

«Συγχαρητήρια στην ομάδα για την εμφάνιση και τη νίκη. Αλλάξαμε πολλά στην επανάληψη και κυριαρχήσαμε. Στην άμυνα αλλάξαμε τρόπο σκέψης. Κρατήσαμε χαμηλά στο σκορ τον Ολυμπιακό στην επανάληψη ενώ στο πρώτο είχε 50 πόντους. Φυσικά δεν είναι μόνο η άμυνα, είναι και η επίθεση. Κάναμε μόνο τέσσερα λάθη. Όταν κάνεις τόσα λίγα λάθη απέναντι σε μια τόσο καλή ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός στην άμυνα, δεν μπορεί παρά να είμαι χαρούμενος. Πήραμε μια μεγάλη νίκη, απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο σε μια σκληρή έδρα». Για το Χάινς είπε «ήταν πολύ ουσιαστικός σε αυτά που δεν φαίνονται στους αριθμούς. Προσηλωμένος στο στόχο του. Δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα στο ένας εναντίον ενός».

Ρωτήθηκε για τους δυο αιωνίους και είπε «η Ευρωλίγκα είναι απρόοπτη. προφανώς θα κάνεις ήττες. Έγινε με όλες τις ομάδες αυτό. Είναι ένας μαραθώνιος. Και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, χωρίς να θέλω κάνω τον κριτή, θα δώσουν αγώνα για να βρεθούν στα πλέι οφ».