Τι είπε ο Πιτίνο στην Αμερική για το επεισόδιο του Γιαννακόπουλου με οπαδό στο ΣΕΦ

O Ρικ Πιτίνο σε συνέντευξη που έδωσε στον απεσταλμένο του «theringer.com» μίλησε για τον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Τι είπε ο Πιτίνο στην Αμερική για το επεισόδιο του Γιαννακόπουλου με οπαδό στο ΣΕΦ

Ο Τζον Γκονζάλες συνάντησε τον Ρικ Πιτίνο σε εστιατόριο της Αθήνας και του πήρε συνέντευξη στην οποία ο Αμερικανός προπονητής αποκάλυψε αρκετά ενδιαφέροντα από τη ζωή του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον Παναθηναϊκό.

Σε ένα σημείο της συνέντευξης ο Πιτίνο αναφέρθηκε στο επεισόδιο που είχε ο Γιαννακόπουλος με οπαδό του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ. Το άρθρο του μάλιστα ξεκινά ως εξής...

«Τον επικήρυξε"

-Τι εννοείς; Με αμοιβή;

"Ναι, με αμοιβή. 10.000 ευρώ».

Στη συνέχεια ο Τζον Γκονζάλες ρώτησε τον Πιτίνο τι έγινε στη συνέχεια και εκείνος απάντησε πως «το σίγουρο είναι ότι σε έξι μήνες θα τον δούμε με σπασμένα τα δύο χέρια». Ο δημοσιογράφος πρόσθεσε πως ο Πιτίνο αστειευόταν...

O Aμερικανός κόουτς αποκάλυψε επίσης τον διάλογο που είχε με τη γυναίκα του όταν ετοιμάστηκε για να ταξιδέψει στην Ελλάδα. Η Τζόαν Πιτίνο είχε σερφάρει στο διαδίκτυο για να γνωρίσει τον εργοδότη του συζύγου της και προφανώς τρόμαξε από όσα ανακάλυψε. Γι αυτό και τον ρώτησε όλο αγωνία: «Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να ζήσεις κάτι τέτοιο;» Κι εκείνος της απάντησε: «Μην ανησυχείς».

Ο Πιτίνο αποκάλυψε επίσης το όνομα του φίλου του φίλου που τον προσέγγισε για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Ήταν ο ξάδερφος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου Άγγελος Κοτταρίδης, «που διαθέτει θαυμάσιο διαμέρισμα με φοβερή θέα στην Ακρόπολη».