Μπλατ: «Τώρα είμαστε κάτω πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά»,

Μήνυμα ανασύνταξης από τον προπονητή των «ερυθρολεύκων» ενόψει της συνέχειας. Τι είπε για το πρόγραμμα.

Μπλατ: «Τώρα είμαστε κάτω πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά»,

Προβληματισμένος με την εικόνα του Ολυμπιακού στην επίθεση ο Ντέιβιντ Μπλατ. Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Εφές μίλησε για την καλή δουλειά της ομάδας του στην άμυνα, αλλά και για τα προβλήματά της στο σκορ.

«Κάναμε σπουδαία δουλειά αμυντικά, αλλά δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε. Και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να γίνει ώστε να κερδίσεις μια καλή ομάδα εκτός έδρας. Αν δεν σκοράρεις δεν μπορείς να κερδίσεις.

Κάναμε πολλά λάθη που θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει. Σε κάθε ματς κάνουμε κάπου μεταξύ δέκα με είκοσι λάθη.

Δέκα λάθη μπορεί να γίνουν γιατί παίζουν και οι αντίπαλοι και σε πιέζουν, αλλά κάναμε και πολλά λάθη επιλογών, χωρίς συγκέντρωση.

Θα πρέπει να αντιδράσουμε και να κερδίσουμε ορισμένα παιχνίδια. Είμαστε σε μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδο και σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα μας».

Και συνέχισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού: «Παίξαμε με τη Φενέρ εκτός, με τη Μακάμπι εκτός, με την Μπαρτσελόνα που ήταν σε φοβερή κατάσταση στην έδρα μας, με την Εφές εκτός, είναι μια δύσκολη περίοδος, ξεκάθαρα. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, ήταν ματς που μπορούσαμε να νικήσουμε, αλλά και να τα χάσουμε.

Χάσαμε στη Μακάμπι στο τελευταίο σουτ, είχαμε κάποιες ευκαιρίες να κερδίσουμε εδώ, αλλά ποτέ δεν μπήκαμε μπροστά στο σκορ από ένα σημείο και έπειτα. Κάναμε πολλά λάθη, ήμασταν άστοχοι, κάποιες φορές καθυστερούσαμε στις αποφάσεις μας.

Τώρα είμαστε κάτω, πρέπει να βγούμε από αυτό. Πλέον το πρόγραμμα ίσως δείχνει να είναι λίγο καλύτερο, οπότε πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να προχωρήσουμε».

O Ντέιβιντ Μπλατ δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου, λόγω προβλήματος στη μέση.